OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ
Ctra. Simpàtica, 6
Amposta 43870
Tots els matins de 9h a 13h i les tardes de dilluns i dimecres de 16h a 19h
977 707 500
Serveis oferts

Notícies

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 28 Setembre 2016

Escena 25 ja està en marxa! Més de 100 teatres i sales de concerts!

Si tens entre 18 i 25 anys ja pots registrar-te a i comprar les teves entrades a preus exclusius!

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 22 Setembre 2016

Festival itinerant a la vela «Festina Lente» a La Ràpita

La Ràpita, la onzena escala del festival cultural itinerant Festina Lente El col·lectiu ofereix tres dies d'espectacles que barregen diferents arts escèniques i promouen la difusió de la cultura.

Borsa de treball d'assessor/a de plàstica

Bases de selecció, per concurs oposició, per crear una borsa una borsa de treball per a poder proveir amb caràcter laboral i a temps parcial, una plaça d'assessor/a de plàstica per a sis escoles rurals de la comarca del Montsià, grup de classificació equiparable al grup C1.

Borsa de treball tècnic/a compartit de joventut

Bases de selecció, per concurs oposició, per crear una borsa de treball de tècnics/ques compartits/des de joventut per a poder proveir un lloc de treball adscrit a l'Àrea de Joventut, amb caràcter laboral temporal i a temps parcial, grup de classificació equiparable al grup A2.

Borsa de treball tècnic/a de salut de l'Oficina Jove

Bases per crear una borsa de treball de tècnics/ques de salut per a poder proveir un lloc de treball adscrit a l'Àrea de Joventut, al servei de l'Oficina Jove del Montsià, amb caràcter laboral temporal i a temps parcial, grup de classificació equiparable al grup A2.

Borsa de treball tècnic/a de treball de l'Oficina Jove

Bases per crear una borsa de treball de tècnics/ques de treball per a poder proveir un lloc de treball adscrit a l'Àrea de Joventut, al servei de l'Oficina Jove del Montsià, amb caràcter laboral temporal i a temps parcial, grup de classificació equiparable al grup A2.