OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ
Ctra. Simpàtica, 6
Amposta 43870
Tots els matins de 9h a 13h i les tardes de dilluns i dimecres de 16h a 19h
977 707 500
Serveis oferts

Notícies

Borsa de treball d'assessor/a de plàstica

Bases de selecció, per concurs oposició, per crear una borsa una borsa de treball per a poder proveir amb caràcter laboral i a temps parcial, una plaça d'assessor/a de plàstica per a sis escoles rurals de la comarca del Montsià, grup de classificació equiparable al grup C1.

Borsa de treball tècnic/a compartit de joventut

Bases de selecció, per concurs oposició, per crear una borsa de treball de tècnics/ques compartits/des de joventut per a poder proveir un lloc de treball adscrit a l'Àrea de Joventut, amb caràcter laboral temporal i a temps parcial, grup de classificació equiparable al grup A2.

Borsa de treball tècnic/a de salut de l'Oficina Jove

Bases per crear una borsa de treball de tècnics/ques de salut per a poder proveir un lloc de treball adscrit a l'Àrea de Joventut, al servei de l'Oficina Jove del Montsià, amb caràcter laboral temporal i a temps parcial, grup de classificació equiparable al grup A2.

Borsa de treball tècnic/a de treball de l'Oficina Jove

Bases per crear una borsa de treball de tècnics/ques de treball per a poder proveir un lloc de treball adscrit a l'Àrea de Joventut, al servei de l'Oficina Jove del Montsià, amb caràcter laboral temporal i a temps parcial, grup de classificació equiparable al grup A2.

Curs de llengua de signes. Mòdul C

Ja disposes d´un bon domini en la llengua de signes i vols seguir perfecccionant-la? Ara és el moment de fer-ho. Matricula´t al curs que t´hem organitzat.

Eufònic - Festival d´Arts Sonores i Visuals de les Terres de l´Ebre

Una experiència sonora i visual ancorada en lo paisatge. Activitats performatives, instal·lacions i exposicions audiovisuals ocupen espais patrimonials, museístics, temporalment habilitats o naturals amb propostes site-specific o adaptades al context.