OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ
Ctra. Simpàtica, 6
Amposta 43870
Tots els matins de 9h a 13h i les tardes de dilluns i dimecres de 16h a 19h
977 707 500
Serveis oferts

Curs de director/a de lleure

El curs de director/a de lleure és un programa de formació, adreçat a aquelles persones que estan interessades en formar-se en el camp del lleure. La durada del curs de directors/es és de 410 hores. Ordre BSF/196/2013, de 2 d’agost.

 La formació inclou les següents etapes:
 
Una etapa teòrico-pràctica de 290 hores de duració, aquesta etapa inclou quatre mòduls formatius:
 
MF1869_3  D1 Planificació, organització, gestió i avaluació de projectes educatius en el temps lliure infant i juvenil.
MF1867_2  D2 Processos grupals i educatius en el lleure infantil i juvenils.
MF1868_2  D3 Tècniques i recursos d’animació en activitats de lleure.
MF1870_3  D4 Coordinació i dinamització de l’equip de monitors.   
 
S’imparteix en la modalitat semi-presencial, 196 hores de manera presencial i 94 hores a l’aula virtual. Aquestes hores de e-learning l’alumne les pots realitzar dins del teu ritme d’aprenentatge des de la primera setmana de curs fins un mes després de  l´última sessió presencial del curs.
 
La formació inclou les següents etapes:Consell Comarcal del Montsià - Oficina Comarcal de la Joventut > Formació > Curs de director/a de lleure
 
Una etapa pràctica i memòria que consta de 120 hores de treball educatiu en un centre educatiu de lleure que tingui conveni amb l’Escola de l’Esplai de Tarragona. L’Escola pot informar, si es demana, dels llocs per a poder realitzar les pràctiques amb els quals té conveni, però la recerca del centre corre a càrrec de l’alumne/a.
 
Al acabar les pràctiques s’ha de presentar la memòria de les mateixes d’acord amb el guió de l’Escola.
 
Un cop superat tot el procés acadèmic s’obté el Diploma i Carnet de Director/a d’Activitats de Lleure Infantil i Juvenil que atorga la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.
 
Nota: El preu del curs inclou tres mòduls: D1, D4 i DP. La resta D2 i D3 es poden cursar en la formació de monitoratge de lleure.
 
Per més informació: Escola de l´Esplai de Tarragona