OFICINA JOVE DEL BERGUEDÀ
C/ Pere III, 5
Berga, Barcelona 08600
93 821 35 53
Serveis oferts

Notícies

Spott Bages-Berguedà s’amplia perquè diferents professionals hi puguin derivar joves amb problemàtica inicial de drogodependència

Una quinzena de joves del Bages i el Berguedà que presentaven una problemàtica inicial de drogodependència han estat atesos i tractats al Consell Comarcal del Bages a través del programa Spott que s’hi va posar en marxa fa gairebé 2 anys.

Oferta de feina de Tècnic/a del Servei d’Informació i Orientació en Drogodependències del Berguedà

Tota la informació sobre l'oferta de feina de Tècnic/a del Servei d’Informació i Orientació en Drogodependències del Berguedà

Es redueix el període d'inscripció a Garantia Juvenil

El 23 i 24 de desembre del 2016, ha estat aprovada pel Consell de Ministres i publicada al BOE la norma que modifica la Llei 18/2014 de 15 d’octubre on s’afavoreix l’accés i la inscripció de joves al Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

OFICINA JOVE DEL BERGUEDÀ 13 Desembre 2016

Trobada de delegats i delegades dels centres de secundària del Berguedà

Sota el lema “Volem centres educatius lliures d’assetjament” avui s’ha celebrat, a Berga, una trobada amb tots els delegats i delegades dels centres d’educació secundària del Berguedà.

OFICINA JOVE DEL BERGUEDÀ 09 Desembre 2016

Bon Nadal i feliç ressaca!

Consum d'alcohol i altres drogues durant les festes nadalenques

OFICINA JOVE DEL BERGUEDÀ 16 Novembre 2016

Nova normativa per a les activitats de lleure

Si esteu planificant les properes activitats d’educació en el lleure, us facilitem unes infografies, que han preparat des de la Direcció General de Joventut, sobre el nou Decret d'Activitats d'Educació en el lleure que segur us ajudaran en aquesta tasca.