OFICINA JOVE DEL BAIX EMPORDÀ
Coll i Vehí, 16-24
La Bisbal d'Empordà 17100
Dilluns a divendres de 9 a 14 h
662.676.263 / 972 64 55 42
Serveis oferts

Habitatge

L'Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal del Baix Empordà, des de la seva creació, s'ha anat reinventant i  ha actualitzat les competències per tal de poder donar servei en matèria d'habitatge als ciutadans del nostre territori.

A inicis de l’any 2008, el Consell Comarcal del Baix Empordà signà un conveni de col•laboració amb Adigsa, empresa adscrita en aquells moments al Departament de Medi Ambient i Habitatge, que ens va permetre gestionar l’àmbit social pel que fa als habitatges. En aquest moment es creà la Borsa d'Habitatges i es començà a gestionar els Ajuts per al pagament del lloguer.

L’any 2009 se signà un conveni amb el Departament de Joventut que ens va permetre donar servei en matèria d’habitatge als joves d’edats compreses entre 18 i 35 anys. Aquest mateix any varem començar a gestionar el Registre de sol.licitants d'Habitatges de Protecció Oficial.


El Consell Comarcal ha establert convenis amb ajuntaments de la comarca, relatius a l’Oficina d’Habitatge, que ens permeten operar amb més eficàcia en els municipis. Aquest ajuntaments són:

La Bisbal d’Empordà, Castell-Platja d’Aro, Palamós, Torroella de Montgrí-l’Estartit i Santa Cristina d’Aro.

Els municipis de Sant Feliu de Guíxols i Palafrugell disposen d'Oficina Municipal d'Habitatge pròpia.

 

Nou servei de l'Oficina d'Habitatge: l'Assessorament sobre el deute hipotecari, OFIDEUTE.