OFICINA JOVE DEL BAIX CAMP
C. Castellvell, 24 (Casal de joves La Palma)
Reus 43202
De dimarts a divendres de 10:00h a 14:00h i dilluns i dijous de 16:30h a 19:00h
977 01 02 68
Serveis oferts

Notícies

Falses idees sobre la contractació

Lou Adler, president de The Adler Group, ens explica 3 de les creences, segons ell falses, que tenen els seleccionadors de personal a l’hora de decidir contractar o no a un determinat candidat

L’estructura de CV perfecta

Un Currículum Vitae eficaç és més que un document que proporciona informació als teus potencials ocupadors sobre la teva experiència laboral, un CV eficaç ha d'expressar que tu ets el candidat idoni.

Xerrada TRIA EL TEU ESTIU: Camps de Treball

Hi ha molts camps de treball, tant a Catalunya com arreu del món, i n’hi ha de temàtiques diverses. El període de preinscripció va des de mitjans d’abril fins a mitjans maig.

Entra en funcionament el nou ESPAI DE RECERCA DE FEINA de Mas Carandell.

OBJECTIU: Executar el propi procés de cerca de feina de manera pràctica, amb l’assessorament de professionals de l’orientació i el suport d’un ordinador amb connexió a Internet

Com esbrinar si algú funcionarà en el seu lloc de treball, en dues preguntes

Quan un candidat va a una entrevista de treball, de quina manera pot saber el seleccionador si es tracta o no de la persona adequada per al lloc ofert?

Sessió informativa per participar al Programa: “Fem Ocupació per joves”

El proper dimecres dia 19 de març a les 11 del mati, a l'aula 15 de Mas Carandell, està programada una sessió informativa per participar al programa "Fem Ocupació per a joves."