OFICINA JOVE DEL BAIX CAMP
C. Castellvell, 24 (Casal de joves La Palma)
Reus 43202
De dimarts a divendres de 10:00h a 14:00h i dilluns i dijous de 16:30h a 19:00h
977 01 02 68
Serveis oferts

Notícies

NOU ERRORS DEL CURRÍCULUM QUE ET PODEN COSTAR UNA FEINA.

El Portal Inc recull, de la mà d'experts en selecció i assessorament de candidats, els errors més comuns en el currículum. I és que dels petits detalls pot dependre aconseguir, o no, una feina.

Xerrada VOLS TREBALLAR D’AU PAIR? a l’Oficina Jove del Baix Camp

Des del Servei de Treball de l’Oficina Jove del Baix Camp, us informem de l'activitat que durem a terme el proper dimecres 28 de maig a les 17:00.

‘Trampolín Madrid’ convoca joves emprenedors que necessiten accedir a fonts de finançament

Arriba a Madrid 'Trampolí', un nou fòrum en el qual quinze joves emprenedors podran veure materialitzada la seva idea empresarial, a través de diferents vies de finançament, com fons d'inversió o business angels.

DARRERES XERRADES “Què estudiaré l’any que ve?”

Coincidint amb el període de preinscripció als cicles formatius de grau mig i al batxillerat, l'Oficina Jove del Baix Camp, organitza aquestes xerrades per donar cabuda als joves que aquest any es troben a 4rt d'ESO i necessiten informació i acompanyament en la tria d'estudis.

10 CONSELLS GENERALS PERQUÈ EL TEU CV SIGUI EFICAÇ

10 CONSELLS GENERALS PERQUÈ EL TEU CV SIGUI EFICAÇ

Algun cop has fet d’Aupair?

Si en algun moment has fet d'Aupair i t'agradaria explicar la teva experiència a altres joves, contacta amb baixcamp@oficinajove.cat, estem buscant gent que pugui explicar la seva experiència en una xerrada informativa a joves aquí al Casal.