OFICINA JOVE DEL BAGES
Carrer Sant Blai, 14
Manresa 08241
Els matins de dilluns, dimarts i dijous de 9 a 14h i les tardes, de dilluns a divendres de 16 a 19h.
93 877 13 60
Serveis oferts

Notícies

OFICINA JOVE DEL BAGES 21 Maig 2014

Escull una peli per veure-la a la fresca!!

T'agrada el cinema? Dins la programació de la Setmana Jove de Manresa, hem programat una sessió de cine a la fresca! Si vols, pots escullir la peli que t'agradaria veure a través del nostre Facebook! Fes-te amic/ga de Manresa Jove i vota!!

OFICINA JOVE DEL BAGES 07 Maig 2014

Campanya #resserbages per la prevenció dels trastorns alimentaris

Del 5 al 9 de maig, l'Oficina Jove del Bages juntament amb el Consell de Joves de Manresa estem duent a terme una campanya per la prevenció dels trastorns alimentaris.

OFICINA JOVE DEL BAGES 16 Abril 2014

Vacances de setmana santa

Del 17 al 21 d'abril l'Oficina Jove del Bages romandrà tancada. Ens tornem a veure el dia 22! Que passeu unes bones vacances!

OFICINA JOVE DEL BAGES 16 Abril 2014

Xerrada: camps de voluntariat del SCI

Vols un estiu diferent? Tens ganes de fer un camp de voluntariat? Dijous 24 d'abril a les 18h a l'Oficina Jove del Bages, xerrada sobre els projectes que ofereix el Servei Civil Internacional (SCI).

OFICINA JOVE DEL BAGES 09 Abril 2014

Més de 40 joves han participat a la xerrada a càrrec de Joan Turu

Avui a l'Oficina Jove del Bages, més de 40 joves, principalment alumnes de batxillerat artístic de l'INS Lluís de Peguera, han gaudit de la xerrada "Com deixar de pentinar el gat, o és possible viure del teu art" a càrrec del jove il·lustrador manresà Joan Turu.

OFICINA JOVE DEL BAGES 19 Març 2014

L'Oficina jove es converteix en "l'oficina dels artístics" durant la Fira de l'Estudiant

Qui es vulgui encaminar cap els ensenyaments artístics, o tingui curiositat per saber què es cou en aquest món, té una cita a l'Oficina Jove del Bages del 7 a l'11 d'abril. Podràs gaudir d'una xerrada a càrrec de Joan Turu sobre les possibilitats de viure de l'art i gaudir de dues exposicions!