OFICINA JOVE DEL BAGES
Carrer Sant Blai, 14
Manresa 08241
Els matins de dilluns, dimarts i dijous de 9 a 14h i les tardes, de dilluns a divendres de 16 a 19h.
93 877 13 60
Serveis oferts

Busques feina? Ets emprenedor/a? Vols saber que et podem oferir des de l'Oficina Jove del Bages ?

Des de l'oficina Jove t'oferim : 

 

Cartellera d’ofertes de feina actualitzada cada setmana , per fer la teva consulta clica aquí

 

Si estàs estudiant i vols una feina de temporada o potser vols treballar a l’estranger, posa’t en contacte amb l’Oficina Jove del Bages, et podem ajudar!

 

Serveis Locals d’ocupació i emprenedoria de Manresa

 

CIO - s’encarrega d’atendre les persones que es troben en situació d’atur o que volen progressar en el seu lloc de treball i els ofereix una sèrie de serveis per a ajudar-les a millorar la seva situació laboral. També dóna suport al teixit productiu local a l'hora de cobrir vacants laborals, formalitzar plans de formació i d’altres serveis d’interès per a les empreses.

 

SOC - El Servei d'Ocupació de Catalunya ofereix els seus serveis als treballadors que estan inscrits com a demandants d'ocupació, ja siguin persones a l'atur com persones que vulguin canviar de feina.

 

CEDEM -és un equipament de l'Ajuntament de Manresa que agrupa diferents serveis de promoció econòmica i desenvolupament empresarial. Potencia la cultura emprenedora i dóna especial atenció als col·lectius de joves, estudiants i dones.

 

Recursos

 

Guia de recursos- Guia pràctica i funcional per a programar l’accés a estudis i feines ofertades per a joves en el marc de la comunitat Europea.

 

Guia de discapacitat i treball - Aquesta guia conté informació sobre la legislació, ajudes, programes, etc. relacionats amb les discapacitats i un recull de centres i entitats que treballen per a la integració laboral de les persones amb discapacitats.

 

Guia d’ajuts de la Unió Europea Ja està disponible la nova Guia d'Ajuts de la Unió Europea (GAUE), que ofereix informació puntual sobre les convocatòries que es van publicant en el Diari Oficial de la UE i en altres butlletins oficials.

 

+informació