OFICINA JOVE DE LES GARRIGUES
c/ Avemaria, 14
Borges Blanques 25400
DILLUNS: 11.00 a 14.00 i 17.00 a 19.00 DIMARTS i DIJOUS: 9.00 a 14.00 i de 17.00 a 19.00 DIMECRES i DIVENDRES: 9.00 a 14.00
973 14 34 47
Serveis oferts

Notícies

Tallers als centres de secundària de la comarca

En el marc del projecte APROPA'T, l'Oficina Jove està duent a terme diferents tallers i dinàmiques als alumnes d'ESO dels centres educatius.

Commemoració del Dia Internacional de la Dona Treballadora

L'Oficina Jove, juntament amb el SIAD, s'ha desplaçat als centres de secundària per commemorar la celebració amb els i les joves.

Tallers d'inserció laboral als alumnes de CFGM

Establiment de dinàmiques, elements i recursos per a la preparació competencial com a resposta a la inserció laboral.

VIIè Premi Jove Investigador/es de les Garrigues

L'Oficina Jove de les Garrigues juntament amb el amb el Centre d’Estudis de les Garrigues convoquen el VII Premi Joves investigadors/es de Les Garrigues, amb la col•laboració de la Direcció General de Joventut.

Curs de manipulació d'aliments

Amb aquest curs obtindràs l’acreditació de manipulador/a d’aliments, obligatòria als llocs de treball relacionats amb l’alimentació i la restauració.

Concurs d’Instagram per donar a conèixer la Fira de l’Oli i les Garrigues

Amb la voluntat d’atansar encara més el certamen a les noves tecnologies, l’Ajuntament de les Borges Blanques ha organitzat a través de l’Oficina Jove de les Garrigues un concurs a la xarxa social Instagram per buscar la millor fotografia de la Fira de l’Oli.