OFICINA JOVE DE LA SELVA
Pg. St. Salvador nº25-27
Santa Coloma de Farners 17430
De dimarts a divendres de 9 a 14h i dimarts i dimecres de 16 a 19h. Mesos de juliol i agost de dimarts a divendres de 9 a 14h.
972 84 36 08
Serveis oferts

Notícies

OFICINA JOVE DE LA SELVA 07 Abril 2014

El Consell i 11 ajuntaments units i satisfets per l'èxit de l'Orquestra Jove de la Selva

El Consell Plenari reunit el passat divendres 3 d’abril en sessió ordinària va destacar la important funció cultural i de cohesió social d’aquesta iniciativa, a banda del seu èxit, atès els seus 109 alumnes i les 5 orquestres.

OFICINA JOVE DE LA SELVA 01 Abril 2014

Ja han sortit publicades les subvencions de Juventut per a Ajuntaments

Ahir es va publicar la resolució del Departament de Benestar Social i Família núm BSF/673/2014, de 19 de març, per la qual s'obre la convocatòria per a la concessió de subvencions als projectes d'activitats en l'àmbit de la joventut.

OFICINA JOVE DE LA SELVA 14 Març 2014

Els joves de la Selva en un documental

Joves de la Selva fan un documental sobre les seves vides mentre aprenen tècniques de vídeo Els documental “Zommers, Joves, càmera i acció!” es podrà veure aquest divendres a Osor i el proper a Sant Hilari Sacalm en la gala de presentació on hi participaran activament els seus protagonistes. ...

OFICINA JOVE DE LA SELVA 14 Març 2014

El teatre de Can Sagrera de Vilobí d’Onyar acollirà un assaig concert de la Jove Orquestra del Gironès

Aquesta actuació, organitzada per les Aules Musicals de la Selva, té com a objectiu donar a conèixer quin és el funcionament d’una orquestra. El concert es farà el proper 29 de març, al teatre Can Sagrera de Vilobí d’Onyar.

OFICINA JOVE DE LA SELVA 14 Març 2014

El Consell Comarcal de la Selva inicia el programa Joves per l’Ocupació a Sils

L’acte de presentació del programa va comptar amb la presència del regidor de Promoció Econòmica d’aquesta localitat, Carles Taberner

OFICINA JOVE DE LA SELVA 14 Març 2014

Curs de Directors de Lleure a Sant HIlari Sacalm

L’àrea de joventut de Sant Hilari t’he programat un curs de director/a de lleure el propermes d’abril (Setmana Santa i Caps de Setmana). Aquest curs està reconegut per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.