OFICINA JOVE DE L'ALTA RIBAGORÇA
c/ Canaleta, 11
El Pont de Suert 25520
MATINS: De dilluns a divendres de 10 a 14h. TARDES: De dilluns a divendres de 17h a 19:30h.
973 69 11 76
Serveis oferts

Notícies

Engresca't a la Festa Major del Pont de Suert

Els propers dies 7,8,9 i 10 d'agost el municipi de Pont de Suert, ens ofereix un ventall molt ampli d'activitats i serveis, tant de dia com de nit, que segur que no deixaran que t'avorreixis, no pots faltar-hi.

CURS INTENSIU D’ESTIU DE MONITOR/A D’ACTIVITATS DE LLEURE. ACCIONS FORMATIVES A L’ALTA RIBAGORÇA

Si t’agrada el món del lleure i tens ganes de treballar amb canalla (colònies, casals de vacances, extraescolars, animació, menjadors escolars...) no dubtis a treure’t la Titulació oficial que expedeix la Generalitat de Catalunya de Curs de Monitor/a d’activitats de Lleure.

MULLA’T PER L’ESCLEROSI MÚLTIPLE I FES DE VOLUNTARI

Vols fer de voluntari?? Si ets jove, entre 16 i 20 anys, vine el diumenge 13 de juliol a fer de voluntari a les Piscines GER per l'esclerosi múltiple, i rebràs un obsequi per la teva col·laboració.

TALLER D'ESTIU DE COSTURA CREATIVA PER A JOVES A L'ALTA RIBAGORÇA

El centre SaludArte a la comarca de l'Alta Ribagorça ofereix durant el juliol, un taller de costura creativa per a joves, on es treballaran elements bàsics de costura així com la utilització de les eines necessàries, per arreglar o elaborar la teva roba de forma personalitzada.

Revetlla de sant Joan a l’Alta Ribagorça, falles, espurnes i festa!

El proper dia 23 de juny, la tant esperada nit de Sant Joan, és a la comarca de l’Alta Ribagorça la Nit de les Falles. On joves, nens i adults fan d'aquesta tradició del foc un gran espectacle nocturn.

ARRENCA EL BUS JOVE PER A LES FESTES MAJORS DE L’ALTA RIBAGORÇA

Vine en bus i que l’alcohol no et condueixi! Els dissabtes de festa major del 21 de juny al 16 d’agost.