OFICINA JOVE DE L'ALTA RIBAGORÇA
c/ Canaleta, 11
El Pont de Suert 25520
MATINS: De dilluns a divendres de 10 a 14h. TARDES: De dilluns a divendres de 17h a 19:30h.
973 69 11 76
Serveis oferts

Notícies

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LA X EDICIÓ PREMIS JOVE EMPRENEDOR ALTA RIBAGORÇA

El passat divendres dia 19 de desembre es va fer el lliurament de premis del Jove Emprenedor de l’Alta Ribagorça on VandalsCervecers SCP, van ser els guanyadors d’aquesta desena edició.

BUS DE LA NEU TEMPORADA 2014-2015

El servei de transport a la neu, El Bus de la Neu, és un servei que facilita l’accés a l’estació d’esquí de BoiTaüll , entre els diferents municipis de la comarca de l’Alta Ribagorça, durant la temporada d’esquí.

ACTIVITATS DE MUNTANYA PER JOVES

El Consell Esportiu i l'Oficina Jove de l'Alta Ribagorça, han organitzat dos activitats de muntanya, escalada i via ferrada, per tal d'apropar activitats físiques al medi natural.

VI JORNADA D'ASSOCIACIONS DE L'ALTA RIBAGORÇA

El proper dissabte 29 de novembre, el Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça, amb el suport dels ajuntaments i la implicació de les associacions, celebrarà la VI Jornada d‘Associacions de l’Alta Ribagorça al poliesportiu del Pont de Suert per 6è any consecutiu.

VIII JORNADA COMARCAL DE DONES DE L'ALTA RIBAGORÇA

El dissabte 22 de novembre es celebrarà la VIII Jornada Comarcal de Dones de l’Alta Ribagorça a la Confraria Nova del Pont de Suert.

NOVA PROGRAMACIÓ DE NOVEMBRE ESPAI JOVE

No us podeu perdre la programació d’aquest més d’octubre de l’ESPAI JOVE, el teu lloc de trobada i d’activitats i jocs especial per a joves.