OFICINA JOVE DE L'ALTA RIBAGORÇA
c/ Canaleta, 11
El Pont de Suert 25520
MATINS: De dilluns a divendres de 10 a 14h. TARDES: De dilluns a divendres de 17h a 19:30h.
973 69 11 76
Serveis oferts

Notícies

TALLERS PER JOVES A PONT DE SUERT I VILALLER

Gràcies al suport de la Diputació de Lleida, en col•laboració amb les entitats de la província de Lleida i el departament de joventut de la generalitat, s’ ofereixen 6 tallers/ xerrades repartits entre els municipis de Pont de Suert i Vilaller adreçats a el col•lectiu jove

Arrenca el Punt de Voluntariat a l’Alta Ribagorça

El punt de voluntariat a l'Alta Ribagorça, té com a finalitat donar possibilitat de col•laborar amb altres entitats que sol•licitin de voluntaris per tal de portar a terme tasques socials i de comunitat, ampliant d’aquesta manera les activitats i la participació de la població de la comarca. ...

Nova obertura del Espai Jove a El pont de Suert

Després de les vacances de Nadal, el curs comença i l’espai jove a Pont de Suert i també amb nous horaris i dies de servei per apropar-se cada dia més a les necessitats dels joves de la comarca.

Nova obertura del Espai Jove a Vilaller

Després de les vacances de Nadal, el curs comença i l’espai jove a Vilaller també amb nous horaris i dies de servei per apropar-se cada dia més a les necessitats dels joves del municipi de Vilaller.

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LA X EDICIÓ PREMIS JOVE EMPRENEDOR ALTA RIBAGORÇA

El passat divendres dia 19 de desembre es va fer el lliurament de premis del Jove Emprenedor de l’Alta Ribagorça on VandalsCervecers SCP, van ser els guanyadors d’aquesta desena edició.

BUS DE LA NEU TEMPORADA 2014-2015

El servei de transport a la neu, El Bus de la Neu, és un servei que facilita l’accés a l’estació d’esquí de BoiTaüll , entre els diferents municipis de la comarca de l’Alta Ribagorça, durant la temporada d’esquí.