OFICINA JOVE DE L'ALTA RIBAGORÇA
c/ Canaleta, 11
El Pont de Suert 25520
MATINS: De dilluns a divendres de 10 a 14h. TARDES: De dilluns a divendres de 17h a 19:30h.
973 69 11 76
Serveis oferts

Notícies

LA GARANTIA JUVENIL:Una nova possibilitat per a els joves

L'objectiu és garantir que els joves menors de 25 anys puguin rebre una oferta d'ocupació, d'educació contínua o un període de pràctiques després d'acabar l'educació formal o quedar aturats.

ESPAI JOVE PONT DE SUERT

Ja està aquí el més de febrer, i el ESPAI JOVE de Pont de Suert presenta la nova programació per aquest més, plena d’activitats per a els joves que esperem que us agradi.

TALLERS PER JOVES A PONT DE SUERT I VILALLER

Gràcies al suport de la Diputació de Lleida, en col•laboració amb les entitats de la província de Lleida i el departament de joventut de la generalitat, s’ ofereixen 6 tallers/ xerrades repartits entre els municipis de Pont de Suert i Vilaller adreçats a el col•lectiu jove

Arrenca el Punt de Voluntariat a l’Alta Ribagorça

El punt de voluntariat a l'Alta Ribagorça, té com a finalitat donar possibilitat de col•laborar amb altres entitats que sol•licitin de voluntaris per tal de portar a terme tasques socials i de comunitat, ampliant d’aquesta manera les activitats i la participació de la població de la comarca. ...

Nova obertura del Espai Jove a El pont de Suert

Després de les vacances de Nadal, el curs comença i l’espai jove a Pont de Suert i també amb nous horaris i dies de servei per apropar-se cada dia més a les necessitats dels joves de la comarca.

Nova obertura del Espai Jove a Vilaller

Després de les vacances de Nadal, el curs comença i l’espai jove a Vilaller també amb nous horaris i dies de servei per apropar-se cada dia més a les necessitats dels joves del municipi de Vilaller.