OFICINA JOVE DE L'ALTA RIBAGORÇA
c/ Canaleta, 11
El Pont de Suert 25520
MATINS: De dilluns a divendres de 10 a 14h. TARDES: De dilluns a divendres de 17h a 19:30h.
973 69 11 76
Serveis oferts

SERVEI D'EDUCACIÓ

 

PUNT D’INFORMACIÓ I ORIENTACIÓ ACREDITA’T  I  MESURES FLEXIBILITZADORES

T’informem sobre els diferents processos existents que hi ha per acreditar les competències professionals adquirides mitjançant l’experiència laboral o vies no formal de formació i que et poden ajudar a obtenir un certificat de professionalitat o un títol de formació professional.

 

TRAMITACIÓ DE BEQUES PER A L’ESTUDI

Si tens dubtes sobre quina beca d’estudis pots sol·licitar aquí trobaràs la informació que necessites, i si cal la tramitem amb tu conjuntament. Recorda que la convocatòria de les beques varia cada any, així que si vols rebre un avís quan s’obrin els diferents períodes d’inscripció posa’t en contacte amb l’Oficina Jove i deixa’ns les teves dades.

 

ORGANITZACIÓ DE PROGRAMES FORMATIUS

Des de l’Oficina Jove organitzem diferents accions formatives al llarg de l’any: noves tecnologies, educació en el lleure, emprenedoria... Si t’interessa, deixa’ns les teves dades i t’informarem.

 

ORIENTACIÓ ACADÈMICA

Trobaràs informació sobre estudis, opcions acadèmiques, itineraris formatius, formació reglada i no reglada, programes d’allotjament per a estudiants... I si el que necessites és saber cap a on tirar, disposem d’un servei especialitzat d’assessorament educatiu que t’acompanyarà i et donarà les eines per decidir-te. Amb cita prèvia, trucant al 973 69 06 40.