OFICINA JOVE DE L'ALT PENEDÈS
Hermengild Clascar, 1-3
Vilafranca del Penedès 08720
De dilluns a divendres de 9 a 14h i els dijous de 17.00 a 19.00h
93 890 00 00 ext 209
Serveis oferts

Notícies

L'ESTIU ÉS TEU! 2017

Arriba la 23a edició de l'Estiu és teu!, una aposta de la Generalitat de Catalunya per a què els joves d'entre 5 i 16 anys gaudeixin d'unes vacances d'estiu aprenent i passant-s'ho bé als albergs de la Xanascat.

“Just do it” EVS de 6 mesos a Bulgaria

El projecte “Just do it” estan buscant a una persona jove d’entre 18 i 31 anys d’Itàlia o Espanya per a fer un Servei de Voluntariat Europeu de l’1 d’abril al 30 de setembre del 2017 a Pazardjik, Bulgària.

#CorregimlaDesigualtat en el Dia Internacional de les Dones!

Cada 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i s’organitzen actes arreu del territori, alguns d’institucionals, però també una bona colla promoguts per tot tipus d'entitats i associacions. Des del Jove.cat ens hi sumem i us convidem a fer el mateix, allà on sigueu.

Beques per a un màster en Energia i Medi Ambient a el Regne Unit.

La Fundació Iberdrola Espanya, ScottishPower Foundation, Avangrid Foundation i l'Institut Iberdrola Brasil, dins del seu Programa Internacional de Beques, llancen la seva Convocatòria per cursar estudis de màster en energia i medi ambient a Regne Unit per al curs acadèmic 2017-2018.

És temps de Carnestoltes!

Febrer és sinònim de Carnestoltes, temps de màscares, disfresses i festa. Posa-li màscara al fred, disfressa les teves preocupacions i surt al carrer omplint de calor, marxa i bon rotllo les cercaviles i les rues. Aquests dies tot és permès. Dins d’un ordre, és clar...