OFICINA JOVE DE CALÀBRIA (BARCELONA)
C.Calàbria 147
Barcelona 08015
De dimarts a divendres i vigílies de festiu de 9.30 a 14.00 h i dilluns i dimecres de 15.00 a 18.30 h. Agost: de dilluns a divendres de 9.30 a 14 h.
93 483 83 84
Serveis oferts

Notícies

Fòrum etr@lumnes de la campanya In-forma't

El cicle d'activitats per triar el teu itinerari acadèmic continua amb les xerrades informatives però també amb el Fòrum virtual.

Últimes xerrades de camps de treball

Les activitats de voluntariat són una molt bona opció per intercanviar experiències, ampliar coneixements i créixer personalment. Però, ja tens tota la informació? No et quedis amb cap dubte!

Preinscripcions al programa "L'Estiu és teu 2014"

Avui dia 17 i fins el 7 d'abril ja podeu fer les vostres preinscripcions al programa de la Xanascat "L'Estiu és teu"...més de 12 modalitats d'estades per a joves i infants de 5 a 17 anys. Tota la info a www.xanascat.cat/estiuesteu

VOLUNTARIAT I ALTRES OPCIONS PER ADQUIRIR EXPERIÈNCIA INTERNACIONAL

Estàs buscant feina a l'estranger? Saps com pots iniciar-te dins del teu sector professional?

PREPARAT PER SER VOLUNTARI?

El 2014, Barcelona és Capital Europea del Voluntariat. Entre els mesos de març i abril, la Xarxa de Punts d'Informació Juvenil i el Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils organitzen aquest cicle amb una dotzena d'activitats.

XERRADA: "CAMPS DE TREBALL INTERNACIONALS"

Has pensat en fer un voluntariat a l'estranger? Coneixes els Camps de Treball internacionals? Si fas un cop d'ull al JOVE.CAT, et fem cinc cèntims del seu funcionament i de les entitats que n'organitzen. I a més, et recomanem anar a les xerrades informatives on t'expliquen tots els detalls.