OFICINA JOVE DE CALÀBRIA (BARCELONA)
C.Calàbria 147
Barcelona 08015
De dimarts a divendres i vigílies de festiu de 9.30 a 14.00 h i dilluns i dimecres de 15.00 a 18.30 h. Agost: de dilluns a divendres de 9.30 a 14 h.
93 483 83 84
Serveis oferts

Notícies

VOLUNTARIAT I ALTRES OPCIONS PER ADQUIRIR EXPERIÈNCIA INTERNACIONAL

Estàs buscant feina a l'estranger? Saps com pots iniciar-te dins del teu sector professional?

PREPARAT PER SER VOLUNTARI?

El 2014, Barcelona és Capital Europea del Voluntariat. Entre els mesos de març i abril, la Xarxa de Punts d'Informació Juvenil i el Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils organitzen aquest cicle amb una dotzena d'activitats.

XERRADA: "CAMPS DE TREBALL INTERNACIONALS"

Has pensat en fer un voluntariat a l'estranger? Coneixes els Camps de Treball internacionals? Si fas un cop d'ull al JOVE.CAT, et fem cinc cèntims del seu funcionament i de les entitats que n'organitzen. I a més, et recomanem anar a les xerrades informatives on t'expliquen tots els detalls.

CAMPANYA IN-FORMA'T

Ja tenim aquí l'In-forma't, amb totes les activitats per triar el teu itinerari acadèmic: exposició, xerrades informatives, fòrum virtual, assessoraments especialitzats.

CONTINUEM AMB "BARCELONA TREBALL JOVES"

El servei de l'Ajuntament de Barcelona que et permet conèixer les oportunitats professionals, definir els teus objectius i incrementar les teves possibilitats per trobar feina.

NOVA EDICIÓ DEL PROGRAMA "VACANCES EN FAMÍLIA"

Estades de vacances als albergs de la Generalitat a preus especials per a famílies amb fills menors de 18 anys.