Xerrades "I després de l'ESO, què?"

 

Durant el mesos de febrer i març, Jove Baix Penedès ofereix un cicle de xerrades informatives adreçades a pares i alumnes de 3r i 4t d’ESO, per tal de donar-los a conèixer totes les opcions formatives i laborals amb o sense graduat en ESO. Aquestes xerrades, amb el nom de “I després de l’ESO, què?”, estan pensades com un espai de trobada on els joves i les seves famílies rebran orientació i informació acadèmica i professional, a més de comptar amb un ambient d’intercanvi i debat.

Les xerrades són obertes a pares i joves de 3r i 4t d’ESO de tota la comarca del Baix Penedès. I la ponència anirà a càrrec de les tècniques de l’Oficina Jove del Baix Penedès.

La xerrada inclou una exposició dels elements a tenir en compte per tal de fer una bona elecció d’estudis, com el coneixement d’un mateix (habilitats, personalitat, interessos professionals…) i  els condicionants de l’elecció. Després s’explicaran les alternatives de formació en finalitzar els estudis d’ESO, amb el graduat o sense, és a dir, els itineraris de formació segons l’oferta vigent; tenint en compte les característiques principals de cada formació i les seves sortides. I també s’oferiran els contactes i les fonts d’informació de referència necessàries per a poder completar la informació.

A més, s’aportaran eines i elements de reflexió per tal que pares i alumnes comparteixin aquest moment important, que representa el punt de partida de la carrera acadèmica o professional.

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Aina Dorda, Abismar-se

Exposició, Inauguració dissabte 24 de març a les 19.30 h

Nous horaris

Els nostres nous horaris són pels matis de dimarts a divendres de 9.30 a 14h i per les tardes -de forma provisional- els dilluns i els dimecres de 15 ...

Equipaments juvenils amb clau de gènere

El projecte “Equipaments Juvenils en Clau de Gènere” que es lidera des de l’Ajuntament de Mataró, ha estat triat per incorporar-se a la Plataforma ...