Xª EDICIÓ DEL PREMI JOVE EMPRENEDOR 2014

Nova edició del Premi Jove Emprenedor 2014, que arriba ja a la seva desena edició, per el foment de l'autoocupació dels joves dins de la comarca de l'Alta Ribagorça.

El Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça i l’Oficina Jove, gràcies al suport de la Direcció General de Joventut, vol reconèixer l’aposta que els joves emprenedors fan per desenvolupar-se laboralment, amb la finalitat de premiar els millors projectes empresarials duts a terme a la comarca per joves menors de 39 anys durant l'any 2014.

Les polítiques de creació d’ocupació que actualment es posen en pràctica en zones rurals i de muntanya troben entre les seves principals línies d’intervenció el foment de l’activitat per compte propi, deixant pas a l’autoocupació com una de les possibilitats que permeten l’arrelament dels joves al territori d’origen.

Per aquest motiu, l’Oficina Jove de l’Alta Ribagorça, amb el suport de la Direcció General de Joventut, obre la convocatòria del desè premi Jove Emprenedor 2014 amb la finalitat de reconèixer públicament l’esforç i l’aposta que els joves emprenedors actualment fan per desenvolupar-se laboralment a la comarca amb l’objectiu de promoure el desenvolupament econòmic del territori.

REQUISITS DE PARTICIPACIÓ: podran participar al concurs tots aquells projectes empresarials que, o bé s’hagin endegat, o bé hagin iniciat el procés d’endegar-se a la comarca de l’Alta Ribagorça entre el 15 de novembre de 2013 i el 7 de novembre de 2014  (ambdós inclosos) i el titular dels quals sigui una persona de fins a 39 anys, edat que s’acreditarà en el moment de realitzar la sol·licitud. Si es tracta d’una societat o cooperativa, 2/3 parts dels seus integrants hauran de complir aquest requisit. Si el nou projecte empresarial és fruit d’un traspàs de negoci caldrà justificar-ho mitjançant documentació notarial.

Les bases detallades de la convocatòria i els impresos necessaris per participar del premi estaran disponibles al web www.altaribagorça.cat o bé a la seu de l’Oficina Jove de l’Alta Ribagorça (Confraria Nova - Av. Victoriano Muñoz, 22 – 25520 El Pont de Suert).

TERMINI DE PRESENTACIÓ DELS PROJECTES: el termini de presentació de la sol·licitud finalitzarà el dia 10 de novembre de 2014. Caldrà presentar tota la documentació a l’Oficina Jove o al registre del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça.

Durant l’acte de lliurament de guardons tindrà lloc l’atorgament d’un premi especial adreçat a reconèixer la trajectòria laboral d’una dona emprenedora de la comarca.

Per més Informació:

Oficina Jove de l’Alta Ribagorça

Av. Victoriano Muñoz, 22 – 25520 El Pont de Suert

Tel. 973 69 06 40 – joventut@ccar.ddl.net

 

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE DEL MARESME 03 Desembre 2019

Inscripció a les proves específiques d’accés a ensenyaments esportius

Fins a l’11 de desembre, per a 8 esports a diversos nivells.

OFICINA JOVE DEL MARESME 02 Desembre 2019

SALES D'ESTUDI A MATARÓ - GENER 2020

Ja pots consultar els equipaments i horaris disponibles!

OFICINA JOVE DEL MARESME 29 Novembre 2019

Campus tecnològic de Nadal - Xnergic Tecnocampus

Nadal 2019 - Adreçat a joves de 12 a 18 anys

XERRADA: AJUDES I ACCES A L'HABITATGE PÚBLIC

Quins ajuts hi ha? En aquesta xerrada podreu conèixer els ajuts en matèria d’habitatge i com es poden sol·licitar.

TALLER: DESPERTADOR D'INQUIETUDS

Quines són les teves motivacions i els teus reptes? Com afrontar-los? T’agradaria descobrir quines són les teves motivacions, interessos, reptes... ...