Workshop ocupacional

La Seu organitza un nou workshop ocupacional per afavorir la contractació de persones desocupades

 Aquesta trobada entre empreses i persones demandants d’ocupació se celebrarà el divendres 4 de novembre, de 9.30 a 14 hores, al CETAP. Inscripcions abans del 2 de novembre a http://dom.cat/1053 o bé a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell.
25-10-2016
La Seu organitza un nou workshop ocupacional per afavorir la contractació de persones desocupades

El divendres 4 de novembre, la Seu d’Urgell acollirà una nova trobada entre empreses i persones demandants d’ocupació que tindrà lloc a partir de dos quarts de deu del matí al Centre Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP), situat a la tercera planta de l’edifici de Les Monges.

En aquest workshop ocupacional hi participaran empreses de l’Alt Urgell, Cerdanya i Principat d’Andorra amb l’objectiu d’afavorir la contractació de persones desocupades. Les empreses provenen de diversos sectors econòmics com hostaleria i wellness, comerç i vendes, sanitat, informàtica i tecnologies de la informació, administració i gestió d’empresa, educació, màrqueting, personal de banca i altres oficis.

Per participar en aquest workshop cal inscriure’s prèviament a través de l’enllaç http://dom.cat/1053 o bé a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell abans de dimecres 2 de novembre. Per a més informació es pot enviar un correu a treball.alturgell@oficinajove.cat o trucant al +34 973 355 608.

Aquest workshop ocupacional s’iniciarà amb una taula de benvinguda als participants formada per l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, el president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Jesús Fierro, i el director del Servei d’immigració del Govern d’Andorra, Jesús Guardiet.

Corners informatius

En aquesta trobada també hi haurà instal·lats tres corners relacionats amb el món laboral. El primer corner hi haurà el Servei d’Immigració del Govern d’Andorra, que informarà sobre les autoritzacions i tràmits que calen per treballar a Andorra; en un segon corner, hi trobarem el Projecte Odisseu-Eina Retorna, programa que afavoreix el retorn i la inserció laboral de joves al món rural; i un tercer, on hi haurà el servei BICAT, borsa interterritorial activa de treball, i altres recursos de feina al territori.

Aquest workshop està organitzat per l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, l’Oficina Jove, Alt Urgell@Xarxa, Departament d’Empresa de la Generalitat de Catalunya, Unió Europea i Catalunya Emprèn.


font: laseu.cat

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Premis Francesc Candel

Termini de presentació fins el 15 de juny

BUSCATALENTS 2018

Aquest diumenge 27 de Maig arriba la VIII edició del Concurs de Teatre i Monòlegs amateurs. T'ho perdràs?

Certificat de delictes de naturalesa sexual OFICINA JOVE DE LA CONCA DE BARBERÀ

Com obtenir el certificat de delictes de naturalesa sexual? Què és aquest certificat? Com aconseguir-lo?

Suma't a la transformació dels negocis

BIZBARCELONA genera oportunitats de negoci, facilita el networking i posa a l'abast les noves eines empresarials i vies de finançament.

Digues la teva!

Coneixes els serveis que tens a l'abast com a jove?