Visat per treballar o viatjar durant un any a Austràlia

OFICINA JOVE DE LA SELVA 2015 Gener 21
Nou visat Work and Holiday

Alguna vegada has pensat viatjar o marxar a treballar a Austràlia? Doncs t’informem que des del 23 de novembre es pot sol·licitar el nou visat Work and Holiday, que permet a joves d’entre 18 i 31 anys treballar i viatjar de forma completament legal per Austràlia durant un període d’un any.

El govern australià concedirà un total de 500 permisos a l’any. Els joves espanyols que se’n beneficiïn podran treballar a temps complet durant un termini de sis mesos per a una mateixa empresa. Passat aquest termini, els joves hauran de buscar una nova ocupació en una altra companyia, o si ho prefereixen viatjar lliurement pel país.
 
Requisits
El visat Work and Holiday només pot obtenir-se una vegada per persona i cal complir el següent:
- Haver cursat, com a mínim, dos anys universitaris.
- Tenir almenys 18 anys d'edat i no haver complert els 31 en el moment en què es sol·licita el permís.
- La persona interessada ha de provar que podrà mantenir-se econòmicament durant la seva estada a Austràlia. Per a això ha de demostrar, per mitjà d'extracte bancari recent, que disposa d'una quantitat de 5000 dòlars australians estalviats (uns 3.475€), així com de fons suficients per pagar el viatge d'anada i volta. A l'extracte haurà de veure's clarament el balanç.
- Demostrar haver obtingut un mínim de 4.5 en totes les parts del IELTS (speaking, reading, listening and writing). Com a alternativa es podrà acreditar una puntuació mínima de 32 al TOEFL. Tots dos títols hauran de tenir una antiguitat màxima de dos anys, a causa de la caducitat d'aquestes proves de nivell. No es donaran per vàlides les certificacions de Cambridge.
- Que la persona interessada no tingui cap fill al seu càrrec durant la seva estada a Austràlia.
 
Inscripció
Si reuneixes els requisits i no vols perdre’t aquesta oportunitat, pots omplir la teva sol·licitud a la pàgina web d'Immigració del govern australià i abonar el cost del visat, 420 $ australians (239€ aprox.) El pagament es realitzarà amb targeta de crèdit, i les dades de la mateixa s’ompliran a la sol·licitud.
Tant la sol·licitud com tota la documentació que ha d’ajuntar-se de forma obligatòria, s’hauran d’imprimir i enviar per correu postal a l'Ambaixada d'Austràlia a Berlín, juntament amb una fotocòpia en color del passaport (solament el full en el qual figuren les dades).
Els 500 permisos s’atorgaran a les primeres sol·licituds que arribin a l’ambaixada, sempre que compleixin amb els criteris que s’exigeixen.
L’adreça a la qual has d’enviar aquesta documentació és la següent:
 
Australian Embassy, Berlin, Germany
Visa Office
Wallstrasse 76-79
D-10179 Berlin

Per a qualsevol dubte, pots enviar el Formulari de consulta electrònica de l'Ambaixada Australiana a Espanya, així com enviant un email a l’adreça de correu de l'Ambaixada Espanyola a Austràlia:  emb.canberra@maec.es.

 
Comentaris
qrk62r <a href="http://atkpfacexkid.com/">atkpfacexkid</a>, [url=http://lgahyabbdwut.com/]lgahyabbdwut[/url], [link=http://zjwkdfvgmcrr.com/]zjwkdfvgmcrr[/link], http://xjpigpgdnlkk.com/
agphqnbxbg
05/05/2016
tWfx3Q <a href="http://npfnpelanajv.com/">npfnpelanajv</a>, [url=http://smjsvhordmku.com/]smjsvhordmku[/url], [link=http://wnnjuqiqkmgl.com/]wnnjuqiqkmgl[/link], http://eqjoqudfwdvb.com/
ispcsiwwo
26/10/2016

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Per nadal, marxem uns dies de vacances !!

L'Oficina Jove de Calàbria se'n va de vacances del 23 de desembre a l'1 de gener 2020.

OFICINA JOVE DEL MARESME 03 Desembre 2019

Inscripció a les proves específiques d’accés a ensenyaments esportius

Fins a l’11 de desembre, per a 8 esports a diversos nivells.

OFICINA JOVE DEL MARESME 02 Desembre 2019

SALES D'ESTUDI A MATARÓ - GENER 2020

Ja pots consultar els equipaments i horaris disponibles!

OFICINA JOVE DEL MARESME 29 Novembre 2019

Campus tecnològic de Nadal - Xnergic Tecnocampus

Nadal 2019 - Adreçat a joves de 12 a 18 anys

XERRADA: AJUDES I ACCES A L'HABITATGE PÚBLIC

Quins ajuts hi ha? En aquesta xerrada podreu conèixer els ajuts en matèria d’habitatge i com es poden sol·licitar.