Viatja per Europa gràcies a la Unió Europea

OFICINA JOVE DEL BAIX CAMP 2018 Setembre 03
Més de 75 joves de la nostra ciutat i voltants han participat en diferents projectes internacionals durant aquest estiu arreu d'Europa.

Durant aquest estiu, més de 75 joves de la nostra comarca han participat en diferents projectes subvencionats per la Unió Europea. Aquests joves han viatjat a Grècia, Eslovàquia, Alemània, Àustria, entre d'altres.

Aquests projectes consisteixen en què joves de diferents països es troben a una ciutat, per tal de conviure i intercanviar idees sobre algun tema en concret. Els temes poden ser molt diversos i són l'estructura base del projecte, però hi ha moltes altres activitats que són de socialització i entreteniment.

Tot això, pràcticament tot subvencionat per la Unió Europea i la llengua vehicular és l'anglès, per tant és una gran oportunitat pels joves de viatjar sense pràcticament cap cost i poder conèixer altres països, altres joves i practicar l'anglès.

Per tant, si tens entre 13 i 30 anys, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

Envieu un correu i us donarem hora per a què puguem parlar sobre la vostra participació en aquest tipus de projectes al Casal de Joves de la Palma.

Correu: mobilitat.baixcamp@gmail.com

 

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Xerrada voluntariat a l'estiu

Dimarts 26/03 a les 17.30h al Cafè del Mar de Mataró.

V Jornada ILUDO a Mataró

Torna la jornada lúdica ILUDO que organitza l'Associació Juvenil Club de Rol Banshee Errante!

Joves Voluntàris/es Trailwalker 2019

Ets jove. Vols fer de voluntari/a? Vine a donar un cop de mà si us plau! Et necessitem!

Qüestionari per al Pla Comarcal de Joventut 2020-24

El pla comarcal de joventut és un document que serveix per guiar les polítiques de joventut que tindran lloc a la comarca en els pròxims quatre anys. ...

Concurs d'Articles sobre la UE

XII EDICIÓ DEL CONCURS D'ARTICLES SOBRE LA UNIÓ EUROPEA Escriu un article amb la temàtica de les eleccions europees, i guanyar un viatge de periodistes ...