Un any més, i dins el marc de la fira de l’estudiant 2017, l’Oficina Jove del Bages es converteix en l’Oficina Artística.

OFICINA JOVE DEL BAGES 2017 Abril 27
Aquest any ja serà la quarta edició que dediquem la jornada a una disciplina artística, i la protagonista serà: la fotografia.

 Des de l’oficina Jove del Bages volem reivindicar el paper dels estudis artístics i la seva importància en la nostra societat  i fer veure als joves que volen formar-se i dedicar-se a les professions artístiques que també hi ha un ventall ampli de sortides professionals.

 

Per tant, amb aquest doble objectiu  , en aquesta quarta edició, es programa una xerrada, aquest any de l’Oriol Segon Torra, fotògraf de la comarca del Bages, amb trajectòria internacional. En la xerrada hem fet un recorregut per les diferents etapes creatives de l’autor i hem pogut admirar algun dels seus projectes fotogràfics.

 

Juntament amb la xerrada l’Oriol també ens mostra una de les seves exposicions:. Young patriots.

 

Young patriots és un assaig fotogràfic que explica el dia a dia d’un campament militar per a nens i adolescents a Hongria. L’enfocament és tendre i ens mostra la fragilitat del moment de transició d’una etapa a una altra.

 

 També podrem gaudir d’una altre exposició, juntament amb la de l’Oriol Segon, tindrem el plaer de contemplar les fotografies de la jove emergent Alba Arnau.

Aquestes exposicions es podran visitar a l’Oficina Jove del Bages en horari d’atenció al públic, des del 24 abril fins al 8 de maig.

 

La xerrada  a càrrec de Segon ha omplert d’una seixantena de joves estudiants l'oficina, els estudiants  provenien del batxillerat artístic de l'Institut Lluís de Peguera de Manresa. L'acte ha comptat amb la presència de la regidora de Cultura i Joventut de l'Ajuntament de Manresa, Anna Crespo;la qual ha donat un missatge encoratjador als alumnes.

L’Uri ens ha parlat de creativitat i de la seva relació amb l’error , per ell té molt a veure :” la creativitat té molt a veure amb l’error, cada error t’obro un ventall de possibilitats”.

Oriol Segon ens ha fet una xerrada molt sincera,un viatge per al seva vida artística, on ens ha explicat vivències molt profundes i emocions que ell sentia en aquell moment. L’Oriol ens comentava que per a ell la fotografia  li ha servit per “ dir coses a la societat, ni millors ni pitjors , simplement és un amplificador de la seva mirada i de la seva experiència”.

 

L’Oriol amb les seves paraules ha captat l’atenció del públic jove, i els hi ha transmès la seva passió per aquest art! Ens quedem amb unes paraules de Segon: “ amb la càmera puc expressar tant la bellesa com el conflicte “

 

Gràcies Oriol per tot!

 

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE DEL MARESME 15 Febrer 2019

Monitor/a d'activitats de lleure infantil i juvenil Vilassar de Mar

Caps de setmana-semi intensiu setmana santa

OFICINA JOVE D'OSONA 14 Febrer 2019

S'inicia el programa de Referents d'Ocupació Juvenil

L'Oficina Jove d'Osona va incorporar el passat mes de desembre dos Referents d'Ocupació Juvenil

OFICINA JOVE DEL BAGES 13 Febrer 2019

Xerrada: Internet segura

Com podem navegar per la xarxa de forma segura?... Vine a informar-te!

Caminada popular "A l'Alt Camp caminem per la igualtat"

El pròxim 10 de març el Consell Comarcal de l'Alt Camp organitza una caminada popular en motiu del Dia Internacional de les Dones