Últims dies per inscriure's al CLUB DE LECTURA JUVENIL de la Biblioteca Marià Vayreda d'Olot

El club de lectura juvenil està adreçat a joves d'entre 12 i 16 anys

La Biblioteca Marà Vayreda et proposa la dotzena edició del CLUB DE LECTURA JUVENIL per a nois i noies d'entre 12 i 16 anys, per als curs 2015-2016: un total de 6 llibres per ser llegits en 7 sessions.

L'escriptor de literatura juvenil Joan Portell Rifà, serà l'encarregat de moderar les trobades i de fer-te venir ganes de llegir. El número d'assistents està limitat a 20, que haruan d'entregar la butlleta omplerta a la mateixa biblioteca o a l'IDEAL-OFICINA JOVE DE LA GARROTXA. Les trobades es faran un dimarts de cada mes a les 19h de la tarda, a la segona planta de la biblioteca. Us hi esperem!

 Al següent enllaç en podeu veure un petit vídeo:

 

https://www.youtube.com/watch?v=w5L68VDSeec

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Llibre per Llibre

Tens algun llibre que t'ha agradat molt i t'agradaria que algú altre també el llegís? Vine el matí de Sant Jordi de 9.30 a 14h a l'Oficina!

PROGRAMA REFERENT D'OCUPACIÓ JUVENIL

El desembre del 2018, el SOC va posar en marxa un nou programa, amb l’objectiu de facilitar i acompanyar la transició de persones joves des del sistema ...

JORNADA D'ORIENTACIÓ UNIVERSITÀRIA DE TU A TU "VAIG PERDUT/DA"

Jornada d'Orientació universitària "Vaig perdut/da". Descobreix les diferents ofertes universitàries properes al teu abast.

JOVES EN POSITIU

Avui coneixerem al Pol Bosch, un jove cerverí estudiant de Ciències Biomèdiques a la Universitat Autònoma de Barcelona i actor a la Passió Medieval ...

BUSQUEM DISSENY PER A BOSSA JOVE

Obrim convocatòria per a recollir propostes de dissenys per a la bossa jove, una bossa de roba que es mourà entre els i les joves del Solsonès!