Trobada de joves del Montsià. Masdenverge, 30 de juny de 2018

La Trobada de Joves del Montsià neix a petició d’un grup de joves de la comarca que demanen un espai per ser escoltats i poder reivindicar les seves peticions com a joves i com associacions de caràcter juvenil.

La Trobada de Joves del Montsià neix a petició d’un grup de joves de la comarca que demanen un espai per ser escoltats i poder reivindicar les seves peticions com a joves i com associacions de caràcter juvenil.

D’aquesta manera, s’organitza la trobada que està oberta a tots els joves del Montsià, tant als que pertanyen a una associació (que pot ser de joves, de música, esportiva, cultural, econòmica, etc.) com als que no, però que preferiblement han de tenir entre setze i vint-i-nou anys (Art. 2 de la Llei 33/2010, d’1 d’octubre de polítiques de joventut).

Durant el dia, els participants podran visitar la fira d’emrpeses i entitats del territori per descobrir programes i productes adaptats a les seves necessitats. També podran assistir als  quatre tallers programats: un primer de Xarxes socials, a càrrec de Pinapli; d’Emprenedoria cooperativa, a càrrec d’Ateneu Cooperatiu; d’explicació de les tècniques de disseny del programa Canva, a càrrec d’experts en aquesta temàtica i un quart sobre els avantatges, ajudes públiques, procés de constitució, etc., d’una associació, a càrrec de responsables del Punt d’Autoocupació de la Caixa. La finalitat d’aquests tallers és que els joves puguin adquirir coneixements útils per ser més competitius, tant individualment com col·lectivament.

La trobada també comptarà amb un part lúdica ja que hi ha programat un vermut electrònic  a càrrec del DJ Jonny de Masdenverge i un concert de cloenda de la mà del grup Mim de la Sénia.

Però una de les parts més importants de l’esdeveniment serà quan el jove podrà explicar (anònimament) les deficiències o formular les peticions als responsables polítics del territori, els quals les hauran d’atendre i donar resposta, ja que durant la clausura se’ls traslladaran aquests missatges. També es demanarà a les associacions presents que expliquin algun supòsit o alguna bona pràctica que es faci al seu municipi, per compartir-la i adaptar-la si es dona el cas, a altres llocs del territori.

En fi, serà un espai d’intercanvi d’idees, propostes, un lloc per conèixer gent amb les mateixes inquietuds, per compartir vivències, per adquirir coneixements i informació útil, però sobretot, un espai per passar-ho bé.

Si estàs interessat i vols assistir a la trobada fes la teva preinscripció AQUÍ

 

I si ets empresa o entitat, també t'interessa:

Els joves més implicats del nostre territori estaran durant tot el dia a Masdenverge per debatre i compartir idees i projectes. Pensem que és un lloc indicat per aquelles empreses i entitats del territori que vulguin promocionar-se entre la joventut per donar-los a conèixer els seus productes i els seus programes. La zona d'exposició estarà ubicada dins el recinte on durant el dia es faran els diferents tallers i dinàmiques. L'horari de l'esdeveniment és de 10 a 20 hores, però l'expositor pot adaptar-lo segons les seves necessitats. Es proporcionarà una taula i dues cadires. L'exposició és totalment gratuïta.

Si t'interessa assisitir, fes la teva inscripció AQUÍ

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Xerrada voluntariat a l'estiu

Dimarts 26/03 a les 17.30h al Cafè del Mar de Mataró.

V Jornada ILUDO a Mataró

Torna la jornada lúdica ILUDO que organitza l'Associació Juvenil Club de Rol Banshee Errante!

Joves Voluntàris/es Trailwalker 2019

Ets jove. Vols fer de voluntari/a? Vine a donar un cop de mà si us plau! Et necessitem!

Qüestionari per al Pla Comarcal de Joventut 2020-24

El pla comarcal de joventut és un document que serveix per guiar les polítiques de joventut que tindran lloc a la comarca en els pròxims quatre anys. ...

Concurs d'Articles sobre la UE

XII EDICIÓ DEL CONCURS D'ARTICLES SOBRE LA UNIÓ EUROPEA Escriu un article amb la temàtica de les eleccions europees, i guanyar un viatge de periodistes ...