Tens ganes d'iniciar un nou camí? Sessió informativa sobre la formació dual a Alemanya

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 2015 Novembre 19
L'aprenentatge forma part de tu però al mateix temps també vols treballar per aconseguir ser una mica més autònom? I si a tot això li afegim que sigui a l'estranger? Com ho veus?
El proper 25 de novembre de 2015, a les 11 h i a la  sala de plens de l´Ajuntament d´Ulldecona tens l´oportunitat d´assistir a una sessió informativa sobre estudiar i treballar a Alemanya. Amb aquesta, ja és la tercera edició i des dels serveis comarcals de Joventut volem continuar oferint-te informació sobre aquest tipus de programes de mobilitat, que et permetin créixer a nivell personal però també professionalment.
 
Segurament que no és la primera vegada que et planteges marxar a l´estranger, i que aquest tipus de decisions no són fàcils de prendre. T´aconsellem que vinguis, que facis una escolta activa de tot el que t´explicarem i que finalment valoris si aquest projecte va en tu o no.
 
 
Vols saber-ne més? Quins són els requisits?
El projecte va destinat a joves com tu, de 18 fins a 27 anys que vulguin continuar estudiant i al mateix temps treballant a Alemanya, mitjançant una formació dual, remunerada i amb contracte laboral. Els candidats han de disposar de DNI o de permís de treball de llarga duració de la UE. A part d´això també és requisit necessari haver superat l´ESO i demostrar actitud de maduresa, responsabilitat, esforç i compromís.
 
Que t´ofereix aquest programa?
  • Un curs de preparació de 24 setmanes de duració, amb possibilitat de fer-ho a la comarca si hi ha grup. (600 hores lectives d´alemany, tècniques d´estudi, continguts de la matèria i tutories).
  • 6 setmanes de pràctiques remunerades a l´empresa a Alemanya a la zona d´Augsburg, Freiburg, Lörrach, Kahsruhe o München conjuntament amb 210 hores lectives de reforç d´alemany.
  • Un contracte laboral d´aprenentatge de dos o tres anys de duració a l´empresa amb una remuneració de 818 euros mensuals i ajudes al transport.Consell Comarcal del Montsià - Oficina Comarcal de la Joventut > Notícies > Sessió informativa Destí Europa: Formació dual a Alemanya
Tot això té algun cost?
Cap. Els costos els assumeix l´empresa i l´Agència Federal d´Ocupació Alemanya.
 
Quan s´imparteix el curs de preparació i en quin horari es realitzarà?
En possibilitat de fer-se al Montsià. Començarà el 14 de desembre i conclourà el 26 de juny.
Hi haurà dos torns de classes, que com alumne podràs alternar de matí i tarda. Els horaris de 9.00 fins a les 14.30 hores i de les 14.30 fins a les 19.30 hores.
 
Qui coordina l´entrada a l´escola de formació i la relació amb l´empresa alemanya?
IDEA s´encarrega de tots els tràmits administratius relacionats amb la inscripció a l´escola i t´assistirà com alumne en la signatura del contracte laboral d´aprenentatge amb l´empresa alemanya.
 
Quantes places hi ha per aquest programa?
Hi ha concedides 120 beques.
 
A tot això et preguntaràs  i quins sectors de treball hi ha?
  • Comerç
  • Logística
  • Serveis socials
  • Gastronomia
  • Hoteleria
  • Tècnic
No li donis més voltes, si vols assistir-hi tan sols has d´apuntar-te al següent enllaç INSCRIPCIÓ i t´informarem de tot. Et fem coneixedor/a que si estàs interessat/da el mateix dia podràs realitzar l´entrevista, llegeix amb deteniment quan t´apuntis.
Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE DEL PRIORAT 19 Octubre 2018

Ahir, dijous 18 d'octubre, es va celebrar la Jornada Networking Oportunitats laborals a les comarques d'interior

Una vintena de joves de l'àrea metropolitana de Tarragona van poder conèixer les oportunitats laborals a les comarques d'interior.

Taller de primers auxilis a Santa Coloma de Queralt

L’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt en col•laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà realitzarà un taller de primers auxilis. L’activitat ...

Xerrada: "Posa en valor les teves competències com a candidat/a".

Xerrada molt pràctica: "Posa en valor les teves competències com a candidat/a". Lloc: Oficina Jove (C/ Castellvell,24) Dia: Dijous 25 d'Octubre a les ...

13è CONCURS CONTRASTOS

La convivència entre joves de diferents cultures. Inscripcions fins el 16 de novembre de 2018.