Tens entre 16 i 25 anys? Busques una formació professionalitzadora?

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 2016 Setembre 29
El programa Joves per l'Ocupació d'Amposta per l'ocupació és un programa de suport a l'experiència pràctica de les persones joves entre 16 i 25 anys desocupades.
El programa JovesConsell Comarcal del Montsià - Oficina Comarcal de la Joventut >  > Programa de Joves per l´Ocupació d´Amposta  per l'ocupació és un programa combina accions d´orientació, tutorització i seguiment individualitzat, formació i adquisició d'experiència professional en empreses, facilita la seva inserció laboral i fomenta el seu retorn al sistema educatiu. Aquest programa de formació en alternança amb el treball pretén estimular la formació i l'aprenentatge de les persones joves que han abandonat el sistema educatiu mitjançant el seu contacte amb l´empresa.
 
Unes 90 persones joves desocupades entre 16 i 25 anys amb una tutora desenvoluparan actuacions d'orientació professional i d'acompanyament de la inserció previstes en el programa en col·laboració amb el Servei d'Ocupació de Catalunya. La tutora de l´Ajuntament d´Amposta dissenyarà un pla individualitzat per a cada persona jove participant que definirà l'itinerari formatiu així com l'experiència professional a adquirir en empreses. Les persones joves participants rebran, per part de l´Ajuntament, una formació professionalitzadora adequada a les característiques del lloc de treball a desenvolupar i, si s'escau formació per a l'obtenció del Graduat en ESO. El Servei d´Ocupació de Catalunya (SOC) expedirà un certificat de la formació professionalitzadora realitzada.
 
A continuació tens les diferents especialitats del programa de Joves per l'Ocupació que s'impartiran:
1. Aqüicultura i arts de pesca
2. Activitats auxiliars de comerç
3. Activitats auxiliars en vivers, jardins i jardineries
4. Activitats auxiliars en ramaderia
5. Activitats auxiliars de perruqueria i estètica
6. Activitats auxiliars en agricultura i control de plagues
7. Activitats auxiliars de magatzem
8. Mantenidor/a reparador/a d'edificis
9. Operacions auxiliars en indústries gràfiques
10. Operacions auxiliars de fabricació mecànica i soldadura
 
El programa Joves per l'ocupació preveu un incentiu (600 euros per participant; 150 euros mensuals durant un període màxim de quatre mesos  a les persones joves), condicionat a la seva participació i a l'aprofitament de les actuacions previstes.
 
Per més informació del programa:
Baixos de la biblioteca 
Correu electrònic mcmontanes@amposta.cat
Correu electrònic nmachado@amposta.cat
Telèfon 977 704 027
 
 
Si estàs interessat/da en formar-hi part cal recordar-te que primer has de ser beneficiari/ària de la Garantia Juvenil! Com tramitar-ho? Apunta't aquí i t´ho expliquem!
Pots posar-te en contacte amb l'Impulsor de la Garantia Juvenil al Montsià al telèfon 977 704 371, al correu electrònicgarantiajuvenil@montsia.cat o apropar-te a l´Oficina Comarcal de la Joventut al Consell Comarcal del Montsià, Pl. Lluís Companys, s/n d'Amposta.
Comentaris
aQF6Y0 <a href="http://yihcdinkqgex.com/">yihcdinkqgex</a>, [url=http://gnacckolleui.com/]gnacckolleui[/url], [link=http://nfimgctvexny.com/]nfimgctvexny[/link], http://nyyxeucbustd.com/
nemrymyi
29/11/2016
hELmlr <a href="http://kjvhbcjmlisl.com/">kjvhbcjmlisl</a>, [url=http://kjufldsolraw.com/]kjufldsolraw[/url], [link=http://qtzxbrvdnvoq.com/]qtzxbrvdnvoq[/link], http://nlsxhunlbduh.com/
dbyybsqo
04/04/2017

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Formació: Les relacions afectives en el marc de la intervenció social amb joves

Tallers d'acompanyament emocional i interseccionalitat 24 i 31 d'octubre La Seu d'Urgell

OFICINA JOVE DEL MARESME 17 Octubre 2019

Octubre 2019 - Campanya informativa OJM

Què és un esplai? Què és un cau? Quants hi ha al Maresme? Descobreix-ho a la nova campanya temàtica del mes d'octubre!

OFICINA JOVE DEL MARESME 15 Octubre 2019

CURS GRATUÏT A MATARÓ - GARANTIA JUVENIL

El proper 21 d'octubre s'inicia un curs gratuït d'auxiliar d'ajuda a domicili: ajuda psicosocial a persones amb dependència, a Mataró.

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 11 Octubre 2019

Concurs Calendari Montsià Jove 2020

Comença la tercera edició del Concurs d'Instagram de l'Oficina Jove del Montsià! Participa!

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 11 Octubre 2019

El Consell Comarcal del Montsià contractarà a cinc persones joves en pràctiques beneficiàries de Garantia Juvenil

El Consell Comarcal del Montsià rep una subvenció en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020 per a la contractació de persones ...