Teatre fòrum - Campanya No és No

Dijous 23 d'agost / 19 h / Biblioteca Sant Agustí - La Seu d'Urgell

El proper dijous 23 d’agost a les 19h tindrà lloc el Teatre fòrum #NOésNO al pati de la biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell, emmarcat dins els actes de la Festa Major i de la campanya ‘No és No. A l’Alt Urgell volem festes lliures de masclisme i LGBTIQfòbia’. Aquesta activitat és gratuïta, i va adreçada a públic jove i adult.

Totes les escenes han estat creades i interpretades per un grup de joves amb un paper actiu al grup motor de la campanya, amb l’acompanyament de l’associació Pirineus Creatius i la col·laboració de l’Oficina Jove, el col·lectiu feminista i el SIAD. Dia 26 de maig va tenir lloc l’estrena de la primera escena del teatre fòrum i el dia 13 d’agost es va representar una nova escena a Organyà, amb la participació d’un centenar de persones. Dijous 23 d’agost a les 19 h. es representarà aquesta nova escena al pati de la biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell.

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE DEL PRIORAT 19 Octubre 2018

Ahir, dijous 18 d'octubre, es va celebrar la Jornada Networking Oportunitats laborals a les comarques d'interior

Una vintena de joves de l'àrea metropolitana de Tarragona van poder conèixer les oportunitats laborals a les comarques d'interior.

Taller de primers auxilis a Santa Coloma de Queralt

L’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt en col•laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà realitzarà un taller de primers auxilis. L’activitat ...

Xerrada: "Posa en valor les teves competències com a candidat/a".

Xerrada molt pràctica: "Posa en valor les teves competències com a candidat/a". Lloc: Oficina Jove (C/ Castellvell,24) Dia: Dijous 25 d'Octubre a les ...

13è CONCURS CONTRASTOS

La convivència entre joves de diferents cultures. Inscripcions fins el 16 de novembre de 2018.