Teatre fòrum - Campanya No és No

Dilluns 13 d'agost / 19 h / Ajuntament d'Organyà

Per donar continuïtat a les accions d’aquest estiu –trobada d’experiències, jornada de recursos per fer front a la violència masclista, tallers formatius, distribució de materials- el proper dilluns 13 d’agost tindrà lloc el teatre fòrum #NOésNO.

Totes les escenes han estat creades i interpretades per un grup de joves amb un paper actiu al grup motor de la campanya.

El teatre fòrum és una tècnica de teatre social que, partint d’una peça teatral breu o una escena, planteja una situació d’opressió. Les persones participants són convidades a substituir als actors i actrius per trobar solucions alternatives a les situacions de conflicte i opressió que planteja l’escena. El públic, a partir de les seves propostes, reinterpreta l’escena, és posa a la pell de l'altre i té l'oportunitat d'intentar canviar la situació.  Les escenes són construïdes de manera col·lectiva, a partir de fets reals i, en aquest cas, a partir de situacions d’assetjament masclista en el context de nits de festa. El teatre fòrum permet obrir un espai de reflexió, anàlisi i proposta de solucions de canvi. 

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=