Taller de rimes urbanes a l'Oficina Jove Garraf

OFICINA JOVE GARRAF 2018 Octubre 04
Si t'agrada el rap, vine a inscriure't, les places són limitades!

Dins del programa de formació i empoderament de les persones joves "ÈXIT, obrint portes" de la Regidoria de Joventut juntament amb l'Oficina Jove Garraf, s'ofereix un Taller de rimes urbanes adreçat a joves d’entre 14 i 18 anys que els agradi el rap i que vulguin aprendre a millorar els seus versos, les rimes, aprenent nocions de rap, mescles, música i bases. El taller anirà a càrrec de Pol Bassols.

L’any passat es va fer la primera edició d’aquest taller i va ser tot un èxit, els integrants van gravar un videoclip, es van presentar a un concurs convocat per l’ICIP, i el van guanyar! 

Si estàs interessat/ada en fer el taller, pots venir a inscriure’t directament a l’Oficina Jove Garraf. És un taller gratuït, amb places limitades. Important: si ets menor d’edat has de venir acompanyat/da d’una persona adulta que estigui al càrrec teu per fer la inscripció.

El taller es desenvoluparà al novembre i desembre, amb un total de 8 sessions que culminarà amb la gravació d’un videoclip.

Les dates són: 8, 15, 22 i 29 de novembre i 4, 11, 13 i 18 de desembre, totes les sessions seran en horari de 17 a 19 h, a la sala polivalent de l’Oficina Jove Garraf, a la Rasa del Miquelet, 16.

 

Aquí podeu veure el vídeo dels guanyadors del Concurs Hip-Hop per la pau de l'ICIP: Gritando al mundo

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE DEL PRIORAT 19 Octubre 2018

Ahir, dijous 18 d'octubre, es va celebrar la Jornada Networking Oportunitats laborals a les comarques d'interior

Una vintena de joves de l'àrea metropolitana de Tarragona van poder conèixer les oportunitats laborals a les comarques d'interior.

Taller de primers auxilis a Santa Coloma de Queralt

L’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt en col•laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà realitzarà un taller de primers auxilis. L’activitat ...

Xerrada: "Posa en valor les teves competències com a candidat/a".

Xerrada molt pràctica: "Posa en valor les teves competències com a candidat/a". Lloc: Oficina Jove (C/ Castellvell,24) Dia: Dijous 25 d'Octubre a les ...

13è CONCURS CONTRASTOS

La convivència entre joves de diferents cultures. Inscripcions fins el 16 de novembre de 2018.