Taller de maquillatge terrorífic i Mercat d’Intercanvi de Disfresses al XMuta’t

XMuta't compren un taller de maquillatge terrorífic i fantàstic i el primer Mercat d’Intercanvi de Disfresses de la Conca que es durà a terme el 17 de febrer a les 18h al claustre de l'antiga Església de Sant Francesc de Montblanc.

Els joves que ho vulguin podran portar la seva música perquè soni al Jardí del Palau.


Cada any la mateixa pregunta... De què ens disfressem aquest Carnaval? Reutilitzarem les disfresses de tota la vida? Ens posarem qualsevol detall a última hora per no ser menys o ens decantarem per alguna cosa original i enginyosa? L'Oficina Jove de la Conca de Barberà ho té molt clar i ha decidit decantar-se per l’originalitat i el consum responsable.


Amb aquestes dues premisses i sota el nom XMuta’t, que fa referència a la (per)mutació i caracterització que es fa per Carnaval, ha organitzat dues activitats paral·leles que es duran a terme la tarda del divendres 17 de febrer aprofitant les vigílies de Carnaval.


L’esdeveniment compren un taller de maquillatge terrorífic i fantàstic que tindrà lloc de 18h a 20h al claustre de l'antiga Església de Sant Francesc de Montblanc i un Mercat d’Intercanvi de Disfresses que es durà a terme de 18h a 19h al Jardí del mateix Palau Alenyà de Montblanc.


Una montblanquina que treballa a l’empresa "Always MakeUp" de Reus serà la responsable d'impartir el taller de maquillatge terrorífic que va adreçat a joves majors de 14 anys. Participar al taller és gratuït, però les places són limitades i cal inscripció prèvia AQUÍ.


D’altra banda, el Mercat d’Intercanvi de Disfresses, el primer que se celebra a la Conca de Barberà, és un espai obert a totes les edats on tothom que vulgui pot portar les seves disfresses o complements que ja no utilitza i intercanviar-les per altres disfresses o bé cedir-les. Es tracta de donar una segona oportunitat als objectes, evitant acumular residus i fomentant un consum més responsable


En aquest espai estarà prohibida la venda d'objectes, disfresses o complements. A més, tot el que es vulgui intercanviar o cedir haurà d'estar en bon estat i net. L’Oficina Jove no intervindrà en els intercanvis i/o cessions, sinó que seran els participants els responsables de posar-se d’acord entre ells. Trobareu les bases del Mercat AQUÍ.


Finalment, els joves que ho vulguin podran portar la seva música perquè soni al Jardí del Palau. Cal portar la música amb un USB o tenir una llista de reproducció en alguna xarxa social musical, com ara l’Spotify.

 

 

 

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ AL TALLER DE MAQUILLATGE

 

 

BASES DEL MERCAT D'INTERCANVI DE DISFRESSES

 

 

 

Per a saber-ne més:

Oficina Jove de la Conca de Barberà

C/ Sant Josep 18 - Montblanc

977 861 232 - 689 586 361 (Whatsapp)

joventut@concadebarbera.cat

www.concajove.cat

Facebook / Twitter / Instagram

  

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Estiu 2018. Horaris específics de la Garantia Juvenil

Potser aquest estiu necessites el codi d'activació per sol·licitar la Garantia Juvenil. Si és així, pots venir a les "Tardes amb Garantia" ,els dimarts ...

Tallers de la caixa d'eines al Consell comarcal del Montsià

El divendres 29 de juny es realitzarà al Consell Comarcal del Montsià la Caixa d’Eines que consisteix en dos tallers gratuïts que es realitzen de ...

Curs d'Operador de Carretons

Avui comença el curs per obtenir la titulació d'Operador de Carretons.

OFICINA JOVE D'OSONA 14 Juny 2018

Coneix com descarregar el teu certificat de Garantia Juvenil

Si et demanen el certificat de Garantia Juvenil i no saps com descarregar-lo en aquesta publicació t'ho ensenyem!

Divuitena edició del Concurs de Fotoperiodisme Jove Clic

El termini de presentació de les obres i projectes finalitza el proper 13 de juliol.