SESSIÓ INFORMATIVA SOBRE LES OBLIGACIONS FISCALS PER ENTITATS SENSE ÀNIM DE LUCRE

OFICINA JOVE DEL PRIORAT 2015 Abril 16
El passat divendres dia 10 d’abril a la sala d’actes del Consell Comarcal del Priorat, una trentena de representants i membres d’entitats van assistir a la sessió “Obligacions fiscals de les entitats sense ànim de lucre”.

~~El passat divendres dia 10 d’abril a la sala d’actes del Consell Comarcal del Priorat, una trentena de representants i membres d’entitats van assistir a la ponència de Roger Santiago, director de Gestió de Fundacions i Associacions SL,  “Obligacions fiscals de les entitats sense ànim de lucre”,  sobre les novetats fiscals per al 2015 referents a l’impost de societats, el model 347, l’IRPF i la llei de transparència.
La sessió va estar organitzada pel servei de Joventut del Consell Comarcal del Priorat en col•laboració amb el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
Va ser una jornada informativa i de caire molt participatiu per part dels assistents que van poder preguntar els principals dubtes sobre aquestes qüestions. La xerrada es va ampliar amb altres temes econòmics que ja fa uns anys que són vigents com: NIF i declaració censal, IAE, IVA…

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Llibre per Llibre

Tens algun llibre que t'ha agradat molt i t'agradaria que algú altre també el llegís? Vine el matí de Sant Jordi de 9.30 a 14h a l'Oficina!

PROGRAMA REFERENT D'OCUPACIÓ JUVENIL

El desembre del 2018, el SOC va posar en marxa un nou programa, amb l’objectiu de facilitar i acompanyar la transició de persones joves des del sistema ...

JORNADA D'ORIENTACIÓ UNIVERSITÀRIA DE TU A TU "VAIG PERDUT/DA"

Jornada d'Orientació universitària "Vaig perdut/da". Descobreix les diferents ofertes universitàries properes al teu abast.

JOVES EN POSITIU

Avui coneixerem al Pol Bosch, un jove cerverí estudiant de Ciències Biomèdiques a la Universitat Autònoma de Barcelona i actor a la Passió Medieval ...

BUSQUEM DISSENY PER A BOSSA JOVE

Obrim convocatòria per a recollir propostes de dissenys per a la bossa jove, una bossa de roba que es mourà entre els i les joves del Solsonès!