Sessió informativa del Servei de Voluntariat Europeu

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 2015 Octubre 27
Un EVS aporta valor afegit a la col·lectivitat local i suposa una important experiència personal per la persona voluntària. El projecte pot ser en l'àmbit del medi ambient, l'art i la cultura, l'animació d'infants, joves o gent gran, els esports... i normalment es desenvolupa entre 2 i 12 mesos.
El proper 17 de novembre de 2015, a les 11 hores, al Consell Consell Comarcal del Montsià - Oficina Comarcal de la Joventut >  > Sessió informativa del Servei de Voluntariat EuropeuComarcal del Montsià, tindrà lloc la sessió informativa sobre el Servei de Voluntariat Europeu (SVE). 
Aquesta xerrada serà a càrrec d´Obre´t Ebre, entitat sense ànim de lucre que pariticipa activament amb el Servei de Voluntariat Europeu, acreditava per excerir d´entitat d´enviament i d´acollida. A més, es comptarà amb la presència de voluntaris que explicaran de primera mà les experiències viscudes.
 
 
Estàs motivat/da en treballar a qualsevol dels països de la zona comunitària? Vols adquirir experiència o conèixer noves cultures i aprendre o perfeccionar l’idioma d’acollida? Si tens entre 18 i 30 anys tens l´oportunitat de viure una experiència única a un país
 
 
Amb la  participació en el SVE podràs adquiririr una sèrie d´habilitats i coneixements de gran importància en el context personal i professional.
 
 Aquest procés és reconegut per la Comissió Europea amb un certificat que l´acredita: el Youthpass.
  
 
Tens dubtes? Com....
Quan de temps pot durar l’estada? Qui hi pot participar? Cal assegurança? Quines convocatòries hi ha? Com es financia?
 
 
Totes aquestes qüestions i moltes més es resoldran el dia de la xerrada. T´esperem! Inscriu-te aquí.
Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Llibre per Llibre

Tens algun llibre que t'ha agradat molt i t'agradaria que algú altre també el llegís? Vine el matí de Sant Jordi de 9.30 a 14h a l'Oficina!

PROGRAMA REFERENT D'OCUPACIÓ JUVENIL

El desembre del 2018, el SOC va posar en marxa un nou programa, amb l’objectiu de facilitar i acompanyar la transició de persones joves des del sistema ...

JORNADA D'ORIENTACIÓ UNIVERSITÀRIA DE TU A TU "VAIG PERDUT/DA"

Jornada d'Orientació universitària "Vaig perdut/da". Descobreix les diferents ofertes universitàries properes al teu abast.

JOVES EN POSITIU

Avui coneixerem al Pol Bosch, un jove cerverí estudiant de Ciències Biomèdiques a la Universitat Autònoma de Barcelona i actor a la Passió Medieval ...

BUSQUEM DISSENY PER A BOSSA JOVE

Obrim convocatòria per a recollir propostes de dissenys per a la bossa jove, una bossa de roba que es mourà entre els i les joves del Solsonès!