Saps de què va el programa «Fem Ocupació per a Joves» de la Taula del Sénia?

L'objectiu principal d'aquest programa integral, és la realització de projectes que desenvolupin actuacions ocupacionals per afavorir la inserció laboral de les persones joves de 18 a 30 anys.
Què és?
«Fem Ocupació per a Joves» és un programa del Departament d´Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, subvencionat pel Servei d´Ocupació de Catalunya, finançat a càrrec de fons provinents de Pressupostos Generals de l´Estat, mitjançant el Ministeri d´Ocupació i Seguretat Social i cofinançat pel Fons Social Europeu. Està gestionat per la Mancomunitat de la Taula del Sénia, col·laborant també el Servei d´Ocupació de Catalunya.
 
Quin és el seu principal objectiu?Consell Comarcal del Montsià - Oficina Comarcal de la Joventut > > Saps de què va el programa «Fem Ocupació per a Joves» de la Taula del Sénia?
L´objectiu principal d´aquest programa integral, és la realització de projectes que desenvolupin actuacions ocupacionals per afavorir la inserció laboral de les persones joves de 18 a 30 anys, que estiguin en les següents circumstàncies: en situació d´atur i amb estudis en ensenyament secundari obligatori o batxillerat, o cicles formatius de grau mig, en el cas de joves que s´hagin de reconduir a altres sectors i, prioritàriament, que tinguin experiència laboral. En total el nombre màxim de joves que poden participar en aquest programa és de 10 participants.
 
Qui pot participar al programa en la contractació dels candidats?
Dins del programa «Fem Ocupació per a Joves» hi poden participar les següents entitats:
 • Empreses, així definides en el dret mercantil
 • Entitats i institucions sense afany de lucre
 • Entitats locals promotores i associades i organitzacions empresarials o sindicals i les seves entitats associades o vinculades, amb una limitació del 25% del nombre total de contractes subscrits
 
Quines actuacions es portaran a terme?
El programa està format per 3 tipus d´actuacions:
 • Prospecció i Assessorament d´empreses des de l´inici del programa.
 • Orientació, Tutoria i Acompanyament a la inserció durant tot el programa a cada participant
 • Formació vinculada al contracte de treball, d´acord amb les necessitats de les empreses
 
En què es beneficien les entitats que vulguin formar part d´aquest projecte?
 • Incentius per a la contractació dels participants (període de contractació de 6 mesos com a mínim)
 • Tots els contractes de treball que es portin a terme estan subvencionats pel Servei d´Ocupació de Catalunya
 • El Servei d´Ocupació de Catalunya subvenciona tots els costos derivats de la contractació del personal, (excepte els costos de seguretat social) com a màxim fins l´import del salari mínim interprofessional vigent en el moment de la contractació
 • El personal laboral serà seleccionat d´acord amb les necessitats de l´empresa per tal de tenir una correcta adaptació. Aprofita els avantatges que et dóna el SOC per millorar l´ocupació del nostre territori.
Dades de contacte
Serveis Agraris “Joan Gil”
Av. Catalunya, 64 (Alcanar)
Telèfon 977 73 23 76 / 696 92 13 52
Correu electrònic admin@tauladelsenia.org
 
Si estàs interessat/da en alguna d´elles cal ser primer beneficiari/ària de la ‪Garantia Juvenil‬! Com tramitar-ho? Apunta´t aquí i t´ho expliquem!
Comentaris
tf72sv <a href="http://eixthbnljtib.com/">eixthbnljtib</a>, [url=http://uibnhebwjrec.com/]uibnhebwjrec[/url], [link=http://ajxnewmnztcx.com/]ajxnewmnztcx[/link], http://mqmyemiexrjm.com/
pyjwuiogvlt
24/05/2016

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Llibre per Llibre

Tens algun llibre que t'ha agradat molt i t'agradaria que algú altre també el llegís? Vine el matí de Sant Jordi de 9.30 a 14h a l'Oficina!

PROGRAMA REFERENT D'OCUPACIÓ JUVENIL

El desembre del 2018, el SOC va posar en marxa un nou programa, amb l’objectiu de facilitar i acompanyar la transició de persones joves des del sistema ...

JORNADA D'ORIENTACIÓ UNIVERSITÀRIA DE TU A TU "VAIG PERDUT/DA"

Jornada d'Orientació universitària "Vaig perdut/da". Descobreix les diferents ofertes universitàries properes al teu abast.

JOVES EN POSITIU

Avui coneixerem al Pol Bosch, un jove cerverí estudiant de Ciències Biomèdiques a la Universitat Autònoma de Barcelona i actor a la Passió Medieval ...

BUSQUEM DISSENY PER A BOSSA JOVE

Obrim convocatòria per a recollir propostes de dissenys per a la bossa jove, una bossa de roba que es mourà entre els i les joves del Solsonès!