S’OFEREIX EL NOU PROGRAMA “JOVES AMB TALENT 2015”

Durant el 2014 el Consell Comarcal del Baix Camp va engegar el programa anomenat “Joves amb Talent” que cerca la permanència i/o el retorn dels joves als seus territoris d’origen, entre altres objectius.

~~Durant el 2014 el Consell Comarcal del Baix Camp va engegar el programa anomenat “Joves amb Talent” que cerca la permanència i/o el retorn dels joves als seus territoris d’origen, entre altres objectius.
Aquest any la voluntat del consell Comarcal del Baix Camp és donar continuïtat al programa que és centra en la formació de joves en el territori i el retorn de joves als pobles, així com la creació d’una xarxa de municipis i l’acompanyament dels participants en la idea de suport al seu projecte,...  i novament se’ns ha proposat col·laborar amb el programa.
El programa pretén fer un pas més en el tast d'oficis, renovat en la forma i contingut. S'adreça a totes les persones joves que vulguin emprendre un negoci sostenible al medi rural. Es proposen quatre itineraris formatius vinculats a la natura. Temes com: el turisme, l'agricultura ecològica, la cosmètica natural i l'alimentació ecològica prendran protagonisme junt amb sessions d'acompanyament per crear el pla d'empresa i mentoratge.

Per ampliar la informació o resoldre qualsevol dubte pots posar-te en contacte amb l’Oficina Jove del Priorat o amb el servei amb Joventut del Consell Comarcal del Baix Camp al telèfon 977327155 (ext. 225) o a/e joventut@baixcamp.cat .

Comentaris
5vfGTe <a href="http://pgxuwzkqkbyd.com/">pgxuwzkqkbyd</a>, [url=http://ztujaijhlymc.com/]ztujaijhlymc[/url], [link=http://wnejgwqtnxzt.com/]wnejgwqtnxzt[/link], http://ykqfwyjjdaln.com/
hiwgvf
13/11/2016

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE DEL MARESME 03 Desembre 2019

Inscripció a les proves específiques d’accés a ensenyaments esportius

Fins a l’11 de desembre, per a 8 esports a diversos nivells.

OFICINA JOVE DEL MARESME 02 Desembre 2019

SALES D'ESTUDI A MATARÓ - GENER 2020

Ja pots consultar els equipaments i horaris disponibles!

OFICINA JOVE DEL MARESME 29 Novembre 2019

Campus tecnològic de Nadal - Xnergic Tecnocampus

Nadal 2019 - Adreçat a joves de 12 a 18 anys

XERRADA: AJUDES I ACCES A L'HABITATGE PÚBLIC

Quins ajuts hi ha? En aquesta xerrada podreu conèixer els ajuts en matèria d’habitatge i com es poden sol·licitar.

TALLER: DESPERTADOR D'INQUIETUDS

Quines són les teves motivacions i els teus reptes? Com afrontar-los? T’agradaria descobrir quines són les teves motivacions, interessos, reptes... ...