S'obren les inscripcions als cursos de lleure d'estiu 2017

L'Oficina Jove del Maresme - Sidral ha programat els pròxims cursos de lleure. Les inscripcions ja estan obertes!

Des de l'Oficina Jove del Maresme -  Sidral organitzem els següents cursos:

Monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil: és la formació que prepara els alumnes per intervenir de manera educativa en activitats de lleure, i que els capacita per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de lleure en el marc de la programació general d’una organització, per mitjà de l’aplicació de les tècniques específiques d’animació grupal, amb una incidència explícita en l’educació en valors i amb atenció al es mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

 • Requisits per participar-hi: Tenir com a mínim 18 anys el primer dia del curs
 • Organització, el curs consta de dues parts:

Part teòrica: 100h presencials (en l’horari establert) + 50h a distància

Part pràctica: 160h de pràctiques (un cop realitzada la part teòrica) + elaboració d’una memòria.

 • Dies i horari de la part teòrica presencial: Del 26 de juny al 21 de juliol, de dilluns a divendres, de 9 a 14h.
 • Lloc on s’impartirà el curs: Centre Cívic Cabot i Barba
 • Preu per alumne:  185€
 • Inscripció: de forma presencial a l’Oficina Jove del Maresme – Sidral del 6 al 20 de juny, ambdós inclosos (de dilluns a divendres de 17 a 20h i dissabtes de 9 a 14h)
 • Documentació necessària per a la inscripció: Cal portar una fotocòpia del DNI i una fotografia de mida carnet de l’alumne. Les places són limitades, i s’aniran omplint per rigorós ordre d’arribada a l’Oficina. Caldrà portar els documents necessaris corresponents. La inscripció quedarà finalitzada un cop l’alumne entregui el comprovant del banc assegurant que ha realitzat la transferència.
 • Escola Formadora:  Quiralia

 

Premonitors/es en activitats de lleure: per aprendre les funcions bàsiques d’un monitor/a, jocs, dinàmiques, tallers i molts altres recursos de caràcter educatiu que els seran útils per a la intervenció socioeducativa. Aquest curs de caràcter pràctic, també inclourà classes teòriques centrades en les funcions dels monitors, les responsabilitats i la importància de l’educació en el lleure.

 • Requisits per participar-hi: Joves entre 16 i 17 anys (han de tenir com a mínim 15 anys el primer dia del curs) de Mataró
 • Organització, el curs consta de dues parts:

Part teòrica: 25h presencials

Part pràctica: 20h de pràctiques

 • Dies i horari de la part teòrica presencial: del 3 al 7 de juliol (De dilluns a divendres)
  Torn Matí: de 9 a 14h al Centre Cívic Cabot i Barba (Pl.Miquel Biada, 5, Mataró) 
  Torn Tarda: de 15 a 20h al Centre Cívic Pla d’en Boet  (C. Juan Sebastian Elcano,6 , Mataró)
 • Dies i horari de la part pràctica:   del 11 al 21 de juliol (lloc i horari a concretar amb l’escola formadora)
 • Preu per alumne: Gratuït
 • Inscripció: de forma presencials a l’Oficina Jove del Maresme – Sidral del 5 al 20 de juny, ambdós inclosos (de dilluns a divendres de 17 a 20h i dissabtes de 9 a 14h)
 • Documentació necessària per a la inscripció: Cal venir acompanyat per una persona major d’edat, caldrà entregar una fotocòpia del DNI de l’alumne i de la persona major d’edat. Les places són limitades, i s’aniran omplint per rigorós ordre d’arribada a l’Oficina. Caldrà portar els documents necessaris corresponents.
 • Escola Formadora: Fundació Pere Tarrés

 

 

CIATE, curs d’iniciació a tècnic/a d’esport base: és una primera aproximació al món de l’esport. Els continguts que s’hi treballen estan relacionats amb els àmbits de l’activitat física, la salut (les lesions esportives i els primers auxilis), la psicologia, la pedagogia i l’educació.

 • Requisits per participar-hi: Per persones joves a partir de 16, com a mínim el primer dia del curs
 • Organització, el curs consta de dues parts:

Part teòrica 15h  

Part pràctica 30h

 • Calendari de la part teòrica: del 3 al 7 de juliol, de 9.30 a 13h al Centre Cívic Espai Gatassa (C. Josep Montserrat Cuadrada, 1, Mataró)
 • Calendari de la part pràctica: del 10 al 21 de juliol, de 9h a 12h a l’Escola Tomàs Viñas (Pg. Ramón Berenguer III, 130, Mataró)
 • Preu per alumne: 75€
 • Inscripció: de forma presencials a l’Oficina Jove del Maresme – Sidral del 6 al 20 de juny, ambdós inclosos (de dilluns a divendres de 17 a 20h i dissabtes de 9 a 14h)
 • Documentació necessària per a la inscripció: Cal portar una fotocòpia del DNI de l’alumne i fotocòpia de la targeta sanitària, en el cas de ser menor d’edat caldrà venir presencialment amb una persona major d’edat i portar també la fotocòpia del DNI. Les places són limitades, i s’aniran omplint per rigorós ordre d’arribada a l’Oficina. Caldrà portar els documents necessaris corresponents. La inscripció quedarà finalitzada un cop l’alumne entregui el comprovant del banc assegurant que ha realitzat la transferència.
 • Escola Formadora: CEM -  Consell Esportiu del Maresme

Per a més informació podeu consultar el web

 

 

 

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE DEL MARESME 18 Desembre 2017

Campus de Nadal d'Xnergic, dedicat a la tecnologia

Robots, videojocs i animació són alguns dels tallers que es trobaran els nois i noies que s’apuntin, aquest Nadal, al campus tecnològic d’Xnergic. ...

OFICINA JOVE DEL MARESME 18 Desembre 2017

Videopèsols

Inscripcions obertes a la 3a Mostra de Curts de Caldes d'Estrac

OFICINA JOVE DEL MARESME 15 Desembre 2017

Inscripcions cursos 2n trimestre Tres Roques

Estaràn obertes fins el 17 de desembre.

HORARI ESPECIAL DIA 14 DE DESEMBRE !!!

Per motius tècnics i de millora del servei, el dia 14 de desembre l'OJ Calàbria romandrà oberta en horari de matí de 9.00 a 14.00 hores. Per a qualsevol ...

Moltes activitats al programa d’actes de les Festes de Nadal de l’Espluga de Francolí

La Regidoria de Festes i Joventut de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí i el PIJ Francolí han donat el tret de sortida als actes de Nadal amb ...