RECURSOS MOLT INTERESSANTS PER ALS JOVES

OFICINA JOVE DEL BAIX CAMP 2017 Octubre 25
Cada jove es troba en un moment vital diferent és per això que en aquesta notícia s'exposen totes les possibilitats en les quals es pot trobar el jove i els recursos que es poden oferir.

1. Treballa d'allò que més t'agrada 

Quadrat_gencat Els Projectes singulars arriben allà on la resta de programes de la Garantia Juvenil no ho fan. 

Vols treballar en el món de la pagesia?

O en arts escèniques, desenvolupament d'apps, restauració, fabricació digital, cervesa artesana, programació informàtica, màrqueting, lleure...? Consulta aquí quines opcions tens a prop i s'adapten millor al que busques. 

Quadrat_gencat Pel que fa al sector tecnològic, que té gran projecció de futur, amb la Garantia Juvenil, gràcies a un conveni amb importants empreses tecnològiques a Catalunya, s'han dut a terme iniciatives com ara cursos de pilotatge de drons o per a Javascript i Angular i de Programació Tècnica per a Android i iOS. Si tens interès en aquest àmbit, demana'ns-en més informació

Quadrat_gencat El programa Fem ocupació per a joves et permet formar-te alhora que adquireixes experiència amb un contracte laboral. Cal que tinguis entre 18 i 29 anys i el títol d'ESO, batxillerat, o d'un cicle formatiu de grau mitjà.

  Experiències professionals en països europeus

Quadrat_gencat LNT Mobility et permet fer pràctiques per un temps mínim de 2 mesos a qualsevol país de la Unió Europea en empreses que necessiten personal format en les especialitats d'aquest programa. Si et seleccionen, rebràs preparació prèvia a l'estada a l'estranger i se't farà un seguiment posterior a les pràctiques. 

Quadrat_gencat A les oficines de treball del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, gràcies a la Xarxa EURES, t'ajudarem en el procés de recerca de feina per treballar en d'altres països europeus. Més informació.

Suport a la recerca de feina

En els Espais de recerca de feina podràs trobar assessorament, recursos i eines que t'ajudaran en el procés de recerca de feina. 

Feina Activa 

 

Al portal de Feina Activa del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya hi trobaràs ofertes de feina, entre les quals aquelles que demanen com a requisit haver fet la inscripció a la Garantia Juvenil. 

2. Si necessties formació i experipencia professional 

Si no tens titulació

Quadrat_gencat Si no tens cap titulació i no tens clar quin camí seguir, amb el programa de Noves oportunitats de la Garantia Juvenil t'acompanyem a construir el teu projecte professional d'una manera diferent, amb un itinerari de llarg recorregut que pot durar fins a dos anys

Quadrat_gencat Així mateix, amb el programa Joves per l'ocupació podràs fer pràctiques en empreses o obtenir un contracte laboral, i adquirir el graduat d'ESO o continuar la formació. 

Quadrat_gencat Els Programes Integrals, amb un itinerari a mida de les teves necessitats, inclouen formació especialitzada perquè puguis reprendre els teus estudis, i col·laboracions amb empreses perquè puguis tenir experiència professional.

Consulta aquí quines opcions tens a prop i s'adapten millor al que busques. 

Prepara't per treballar d'allò que més t'agrada

Quadrat_gencat Els Projectes singulars arriben allà on la resta de programes de la Garantia Juvenil no ho fan. S'adapten a les necessitats de joves, empreses i territori per oferir-te formació especialitzada, orientació, suport a l'emprenedoria, mobilitat internacional i/o contractació per a ocupacions concretes.

Vols treballar en el món de la pagesia? O en arts escèniques, desenvolupament d'apps, restauració, fabricació digital, cervesa artesana, programació informàtica, màrqueting, lleure...? Consulta aquí quines opcions tens a prop i s'adapten millor al que busques. 

Quadrat_gencat Pel que fa al sector tecnològic, que té gran projecció de futur, amb la Garantia Juvenil, gràcies a un conveni amb importants empreses tecnològiques a Catalunya, s'han dut a terme iniciatives com ara cursos de pilotatge de drons o per a Javascript i Angular i de Programació Tècnica per a Android i iOS. Si tens interès en aquest àmbit, demana'ns-en més informació

Cursos del SOC de formació professional per a l'ocupació

Al cercador de cursos del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) trobaràs centenars de cursos (presencials i en línia) de formació professional per a l'ocupació, per a un gran ventall d'especialitats.

És una formació de qualitat, especialitzada, adaptada a tu i a les necessitats de les empreses i del territori. Amb aquesta formació podràs obtenir certificats de professionalitat, vàlids a tot l'estat espanyol, que acreditin que ets una persona qualificada per a la feina que vols fer.

Els cursos són totalment subvencionats, sense cap cost per a tu.

3. Si busques suport per emprendre

Ajuts i subvencions si et dónes d'alta al règim de treballadors autònoms

Si et dónes d'alta al règim especial de treballadors autònoms durant 12 mesos ininterrumputs pots obtenir un ajut econòmic de fins a 9.080,40 €. 

T'ho expliquem a l'Àrea d'Empreses.

Projectes singulars

Els Projectes singulars arriben allà on la resta de programes de la Garantia Juvenil no ho fan. S'adapten a les necessitats de joves, empreses i territori per oferir-te, entre d'altres, formació especialitzada, orientació i suport a l'emprenedoria.

Vols treballar en el món de la pagesia? O en arts escèniques, desenvolupament d'apps, restauració, fabricació digital, programació informàtica, màrqueting, lleure...? Consulta aquí quines opcions tens a prop i s'adapten millor al que busques. 

T'acompanyem en el projecte d'emprenedoriaç

A través de la Xarxa Emprèn, t'oferim assessorament, seguiment individualitzat i formació centrada en habilitats empresarials.

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Per nadal, marxem uns dies de vacances !!

L'Oficina Jove de Calàbria se'n va de vacances del 23 de desembre a l'1 de gener 2020.

OFICINA JOVE DEL MARESME 03 Desembre 2019

Inscripció a les proves específiques d’accés a ensenyaments esportius

Fins a l’11 de desembre, per a 8 esports a diversos nivells.

OFICINA JOVE DEL MARESME 02 Desembre 2019

SALES D'ESTUDI A MATARÓ - GENER 2020

Ja pots consultar els equipaments i horaris disponibles!

Garantia Juvenil. Vols ser beneficiari/a ? T'ho posem fàcil!!!

Busques un curs de formació?. Un programa de mobilitat internacional?. Has trobat una oferta laboral que et demanen ser de la GJ? O ets jove emprenedor/a ...