Programes de beques FARO per a realitzar pràctiques a l’estranger

FARO és un programa promogut i finançat pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport d'Espanya el propòsit del qual és fomentar la mobilitat d'estudiants d'últims cursos de totes les universitats espanyoles mitjançant la realització de pràctiques.

 Les pràctiques formatives es faran en empreses situades a Europa, Estats Units i Canadà i en empreses espanyoles o multinacionals d'Àsia i Oceania.

L'objectiu últim del programa és afavorir la seva transició del sistema educatiu a la vida laboral mitjançant la millora de les seves competències, aptituds i actituds.

 

El programa FARO té una durada de tres anys, i es desenvolupa entre 2015 i 2018, sent la data límit inici de les estades el 31 de desembre de 2017.

 

Per poder sol·licitar aquestes ajudes es requereix:

·         Ser estudiant, espanyol o estranger menor de 30 anys, amb residència legal a Espanya i estar cursant estudis en una universitat espanyola.

·         Estar matriculat/da en ensenyaments universitaris per a l'obtenció d'un títol de Grau, Llicenciatura, Enginyeria, Enginyeria Tècnica, Arquitectura o Arquitectura Tècnica, i haver superat un mínim del 70 per cent dels crèdits necessaris per a l'obtenció d'aquest títol.

·         Complir amb els requisits d'entrada i estada exigits als països de destinació, prèviament a la seva incorporació.

·         No haver estat beneficiari amb anterioritat d'una beca de Mobilitat (Argo, Faro, Integrants), o de qualsevol altra ajuda finançada per Ministeri d'Educació amb el mateix objecte o finalitat. Important: No és possible gaudir simultàniament d'una ajuda FARO i una ERASMUS.

 

No podran participar en aquest programa:

·         Titulats. En aquest cas, recordem l'existència d'un programa dirigit a aquest públic: ARGO (www.becasargo.es)

·         Estudiants de Doctorat, Màster o d'un altre tipus d'estudis de postgrau.

·         Estudiants d'un altre tipus d'Ensenyaments Superiors com són les impartides en els Conservatoris Superiors de Música o les Escoles d'Arts, els denominats títols propis o títols universitaris o homologacions cursades altres països.

 

Més informació a: http://www.mecd.gob.es/mecd/servicios-al-ciudadano-mecd/catalogo/general/educacion/202476/ficha.html#dc

Data límit: 28 de novembre del 2017

 

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Aina Dorda, Abismar-se

Exposició, Inauguració dissabte 24 de març a les 19.30 h

Nous horaris

Els nostres nous horaris són pels matis de dimarts a divendres de 9.30 a 14h i per les tardes -de forma provisional- els dilluns i els dimecres de 15 ...

Equipaments juvenils amb clau de gènere

El projecte “Equipaments Juvenils en Clau de Gènere” que es lidera des de l’Ajuntament de Mataró, ha estat triat per incorporar-se a la Plataforma ...