Pressupost Participatiu de Joventut 2019

Ja tenim la cinquena edició del Pressupost Participatiu de Joventut!

Des de l'Ideal-OJG, ens tornem a proposar dur  a terme l'experiència de la participació directa i posem a disposició dels joves, 10.000€ (part del pressupost de l'Institut Municipal d'Educació i Joventut - IME). 5.000€ per a cada grup d'edat.

 

Si tens o teniu una proposta, només cal que omplis la butlleta que trobaràs al teu institut, a diferents espais de la ciutat i a l'IDEAL-OJG i a l'I-Punt, i ens la facis arribar a l'Ideal-OJG abans del 2 de març. És molt important que després la vinguis a presentar el dia de l'Assemblea del teu grup d'edat. 

Seguirem el model de l'any passat amb què es faran dues assemblees, una per a joves de 12 a 16 anys i una altra per a joves de 17 a 29 anys amb l’objectiu d’apropar-nos al màxim als vostres interessos i inquietuds.

  • Si ets jove de 12 a 16 anys, reserva't el divendres dia 8 de març de 19.00 h a 21.30 h que farem la teva assemblea a l’Ideal-OJG

 

  • Si ets jove de 17 a 29 anys reserva't el divendres dia 15 de març de 20.00 h a 21.30 h que farem la teva assemblea a l’Ideal-OJG.

 

Si tens idees presenta-les i sinó vine a escollir, de les que es presenten, les que més t’atrauen.

 

Comptem amb tu!

No espereu a que algú us ho faci, feu-ho vosaltres!

 

Llegiu, si us plau, atentament les bases.

 

 

Esperem les vostres propostes i sobretot la vostra implicació i participació.

 

La proposta ets tu!

Comentaris
Hola, estic interessada en fer una proposta en els pressupostos participatius, quan he entrat a la web i he clicat per veure les bases em demana l'Outlook, no sé si és normal. Al no tenir-ne, me les podrieu passar en pdf siusplau? Gràcies
Ariadna Bosch
26/02/2019

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Llibre per Llibre

Tens algun llibre que t'ha agradat molt i t'agradaria que algú altre també el llegís? Vine el matí de Sant Jordi de 9.30 a 14h a l'Oficina!

PROGRAMA REFERENT D'OCUPACIÓ JUVENIL

El desembre del 2018, el SOC va posar en marxa un nou programa, amb l’objectiu de facilitar i acompanyar la transició de persones joves des del sistema ...

JORNADA D'ORIENTACIÓ UNIVERSITÀRIA DE TU A TU "VAIG PERDUT/DA"

Jornada d'Orientació universitària "Vaig perdut/da". Descobreix les diferents ofertes universitàries properes al teu abast.

JOVES EN POSITIU

Avui coneixerem al Pol Bosch, un jove cerverí estudiant de Ciències Biomèdiques a la Universitat Autònoma de Barcelona i actor a la Passió Medieval ...

BUSQUEM DISSENY PER A BOSSA JOVE

Obrim convocatòria per a recollir propostes de dissenys per a la bossa jove, una bossa de roba que es mourà entre els i les joves del Solsonès!