POSADA EN MARXA DE LA GARANTIA JUVENIL

Una nova iniciativa europea per la lluita contra l'atur juvenil està a la disposició de tots els joves menors de 25 anys, que des de l'estat Espanyol s'ha anomenat com Garantia Juvenil.

La Garantia Juvenil es una iniciativa Europea de lluita contra l’atur juvenil, que garanteix que tots els joves menors de 25 anys rebin una oferta concreta (de feina, de formació o de període de pràctiques) en un període de 4 mesos des que va acabar la formació o es va iniciar el període a l’atur.

Per tenir accés al programa s’han de complir uns requisits  que podeu consultar  i donar-se prèviament d’alta al sistema.

Ja està en  funcionament la web que el “Ministerio de Empleo y Seguridad Social” ha habilitat per informar del programa,  i on els joves  interessats  s’hauran d’inscriure:http://www.empleo.gob.es/es/garantiajuvenil/home.html.

 Com es fa? Procediment d’inscripció

El procediment d’inscripció inicialment, és només de forma telemàtica, tot i que es podrà demanar l’usuari i contrasenya mitjançant la presentació de la petició en format paper a qualsevol oficina de registre:

http://www.empleo.gob.es/es/garantiajuvenil/document/formulario_usuario_app.pdf

I els joves en risc d’exclusió social o amb algun tipus de discapacitat (condicions certificades) podran fer-ho en punts d’atenció presencial mitjançant un formulari següent. http://www.empleo.gob.es/es/garantiajuvenil/document/formulario_inscripcion.pdf

 

Els interessats, es poden apropar a l’Oficina Jove de l’Alta Ribagorça, i  s’incorporaran en un llistat i tan aviat com es tingui més informació del procediment, seran informats.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE DEL MARESME 03 Desembre 2019

Inscripció a les proves específiques d’accés a ensenyaments esportius

Fins a l’11 de desembre, per a 8 esports a diversos nivells.

OFICINA JOVE DEL MARESME 02 Desembre 2019

SALES D'ESTUDI A MATARÓ - GENER 2020

Ja pots consultar els equipaments i horaris disponibles!

OFICINA JOVE DEL MARESME 29 Novembre 2019

Campus tecnològic de Nadal - Xnergic Tecnocampus

Nadal 2019 - Adreçat a joves de 12 a 18 anys

XERRADA: AJUDES I ACCES A L'HABITATGE PÚBLIC

Quins ajuts hi ha? En aquesta xerrada podreu conèixer els ajuts en matèria d’habitatge i com es poden sol·licitar.

TALLER: DESPERTADOR D'INQUIETUDS

Quines són les teves motivacions i els teus reptes? Com afrontar-los? T’agradaria descobrir quines són les teves motivacions, interessos, reptes... ...