POSADA EN MARXA DE LA GARANTIA JUVENIL

Una nova iniciativa europea per la lluita contra l'atur juvenil està a la disposició de tots els joves menors de 25 anys, que des de l'estat Espanyol s'ha anomenat com Garantia Juvenil.

La Garantia Juvenil es una iniciativa Europea de lluita contra l’atur juvenil, que garanteix que tots els joves menors de 25 anys rebin una oferta concreta (de feina, de formació o de període de pràctiques) en un període de 4 mesos des que va acabar la formació o es va iniciar el període a l’atur.

Per tenir accés al programa s’han de complir uns requisits  que podeu consultar  i donar-se prèviament d’alta al sistema.

Ja està en  funcionament la web que el “Ministerio de Empleo y Seguridad Social” ha habilitat per informar del programa,  i on els joves  interessats  s’hauran d’inscriure:http://www.empleo.gob.es/es/garantiajuvenil/home.html.

 Com es fa? Procediment d’inscripció

El procediment d’inscripció inicialment, és només de forma telemàtica, tot i que es podrà demanar l’usuari i contrasenya mitjançant la presentació de la petició en format paper a qualsevol oficina de registre:

http://www.empleo.gob.es/es/garantiajuvenil/document/formulario_usuario_app.pdf

I els joves en risc d’exclusió social o amb algun tipus de discapacitat (condicions certificades) podran fer-ho en punts d’atenció presencial mitjançant un formulari següent. http://www.empleo.gob.es/es/garantiajuvenil/document/formulario_inscripcion.pdf

 

Els interessats, es poden apropar a l’Oficina Jove de l’Alta Ribagorça, i  s’incorporaran en un llistat i tan aviat com es tingui més informació del procediment, seran informats.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

JOVES EN POSITIU

Avui coneixerem l'Ethan Barea, un jove guissonenc músic de 17 anys que actualment està estudiant el batxillerat artístic-escènic a l’Ondara de Tàrrega. ...

Butlletí "Va de joves" mes de juliol

Ja pots assabentar-te de les últimes notícies del mes de juliol.

I JORNADA "CONNECTEM LA SEGARRA"

Des de la Xarxa d'Inserció Laboral estem preparant la primera jornada d'ocupació que es realitzarà el 25 de setembre a les instal·lacions del CEI ...

Campanya 'També És Cosa Meva. Per un Alt Urgell lliure de violències masclistes i LGBTIQfòbia'

Campanya de sensibilització per eradicar les violències masclistes i la LGBTIQfòbia. Punts d'atenció lila a les principals FM de la comarca. Més ...

Concurs Calendari Montsià Jove 2020

Prepara't per a la tercera edició del Concurs d'Instagram de l'Oficina Jove del Montsià!