Participa en el gran recapte d’aliments

Nactional 2013 Octubre 16
Sota el lema “Volem donar una bona notícia” torna per cinquena vegada El Gran Recapte de l’ONG Banc dels aliments els dies 29 i 30 de novembre. Es necessiten 15.000 voluntaris/es. Dóna’ns una bona notícia i participa.

Molts reptes per assolir
Segurament ja saps prou bé en què consisteixen les campanyes de recollida d’aliments. Malauradament, el nombre de persones en situació de pobresa o en el llindar de la pobresa està augmentant i això obliga enguany a reptes nous i superar les fites de campanyes anteriors. Entre tots i totes ho aconseguirem! Alguns d’aquests reptes són:

  • 15.000 voluntaris/es vers els 13.000 de l’any 2012
  • superar les 2.727 tones d’aliments de l’any 2012
  • 1.300 punts de recollida vers els 1.000 de l’any 2012

Els punts de recollida són mercats i supermercats arreu de tot el territori català.

Com pots participar
A Catalunya hi ha 4 Bancs d’Aliments (Barcelona, Girona; Lleida i Tarragona). Si vols participar, t’has d’apuntar al web del Gran recapte mitjançant un formulari, excepte les persones que visquin a la demarcació territorial de Lleida que ho hauran de fer directament al correu electrònic info@bancalimentslleida.cat

Amb tants punts de recollida, segurament en trobaràs un a prop teu. Es treballarà amb grups de fins a cinc persones en diferents torns de 3 hores que es poden escollir i adequar a la teva disponibilitat. El termini d’inscripció és l’1 de novembre. Recorda també que a banda de les grans campanyes anuals, el banc d’aliments continua recaptant aliments i pots col•laborar amb ells durant l’any.

Una altra manera de participar
Si per la raó que sigui no pots participar com a voluntari/a, sí que pots participar com a donant d’aliments en els mateixos punts de recollida o al web de la campanya. Es necessiten aliments nutritius, de llarga durada i de fàcil conservació: llegums secs, oli, llet, sucre, conserves de peix, arròs o aliments per a nadons. Seria bó també tenir en compte les persones celíaques i recollir alguns aliments sense gluten.

Has participat anteriorment en alguna campanya de recollida d’aliments?T’agradaria participar? Entra al nostre mur de Facebook i explica’ns-ho.

Més informació a http://www.granrecapte.com/

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE DEL MARESME 12 Novembre 2019

Butlletí de Novembre - Mobilitat Internacional del Maresme

Ja pots consultar el butlletí de notícies d'aquest mes del Servei de Mobilitat Jove del Maresme.

OFICINA JOVE DEL MARESME 12 Novembre 2019

Xerrada Amor romàntic i violència de gènere a les sèries per a adolescents

Biblioteca Pública de Cabrils, dijous 14 de novembre a les 19h.

Taller "Embolicat Zero Waste"

A les portes del nadal amb tants regals a fer, fes-li un cop de mà al medi ambient evitant el paper i generar residus. L'embolcall és el vestit del ...

Cicle de tallers: Sexualitats

Tallers per a joves, per a dones de totes les edats i per a famílies. 11 i 13 de novembre Montferrer i Castellbò