Oportunitat Jove 2016: segona edició

El projecte inclou un curs d'operari de supermercat, un curs de manipulació d'aliments i pràctiques en empreses del sector.
Per segon any consecutiu, l'Oficina Jove de les Garrigues, a través del Pla Local de Joventut de l'Ajuntament de les Borges Blanques, impulsa un projecte de formació i inserció laboral per donar resposta als joves de la comarca que actualment no estan ni treballant ni estudiant i que, a més, puguin estar inscrits al programa Garantia Juvenil o compleixin el perfil per inscriure-s'hi. 

L'objectiu es garantir que els joves menors de 30 anys puguin rebre una oferta d'educació continua i un període de pràctiques després d'acabar l'educació formal o quedar aturats. El programa presenta un enfocament integrat preventiu i d'atenció primerenca per contribuir a facilitar la millora de l'ocupabilitat i la inserció al mercat de treball dels joves.

La formació que es durà a terme tindrà el tret de sortida el proper 15 de novembre i tindrà una durada aproximada d'unes 100 hores. Els alumnes que superin el curs obtindran també el certificat de manipulació d'aliments. Un cop acabada la fase de formació, s'iniciarà el període de pràctiques en les diferents empreses col·laboradores del territori, durant aproximadament 70 hores. A més els alumnes estaran tutoritzats i acompanyats en tot el procés.

 

Comentaris
lTxA8G <a href="http://bqiarqaqoeyu.com/">bqiarqaqoeyu</a>, [url=http://mptlnvevympy.com/]mptlnvevympy[/url], [link=http://zrejenxnkyce.com/]zrejenxnkyce[/link], http://hgthqvslrumm.com/
rpluzukxw
24/03/2017

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE DEL MARESME 14 Setembre 2019

ELS ESPAIS JOVES DE MATARÓ ENGEGUEN MOTORS

Ja es pot consultar la programació del primer trimestre de la Xarxa d'Espais Joves de Mataró!

OFICINA JOVE DE LA SEGARRA 13 Setembre 2019

17ª EDICIÓ PREMI EMPRENEDORIA JOVE

Torna el premi emprenedoria jove de la Segarra.

OFICINA JOVE DEL MARESME 13 Setembre 2019

[MATARÓ] NOUS TALLERS TRIMESTRALS A L'ESPAI GATASSA

L'Espai Gatassa de Mataró presenta la programació per al primer trimestre amb un gran ventall de tallers, monogràfics i píndoles!

TORNA L'Ideal-OJG!

L'Ideal-OJG obrirà les seves portes al nou curs a partir del dia 16 de setembre!