Oferta laboral per a joves a Holanda

S'adreça a joves que tinguin entre 18 i 22 anys. S'ofereix feina per un període de 6 mesos en dues empreses d'elaboració de productes frescos i aliments preparats per al consumidor final.

ENVASADORS/ES D’ALIMENTS ALS PAÏSOS BAIXOS (HOLANDA)

(A través de l’ empresa de selecció holandesa PRAN B.V.)

 • 50 llocs de treball
 • Lloc de treball: Països Baixos – Holanda.
 • Empreses destinatàries: Qizini i King cuisine.
 • Empresa de selecció: Pran B.V.
 • Lloc i data del procés de selecció: Barcelona, 6 de maig de 2015

PRAN B.V. seleccionarà joves d’ entre 18 i 22 anys per treballar en una empresa d’envasat de menjar preparat, amanides, sandvitxos... per a subministrament de càtering a empreses, avions, màquines expenedores, etc.

Requisits

 • Haver nascut a partir d’1 de gener de 1993. Poder comunicar-se en anglès (nivells A2 ó B1) tant per treballar com per poder viure als Països Baixos. 
 • Tenir motivació per viure una experiència de treball a Europa durant al menys sis mesos.

Condicions laborals:

 • Contracte de sis mesos com a mínim, amb opcions de pròrroga. 
 • 38 h setmanals (amb hores extres pagades), en dos torns. 
 • Allotjament a prop de l’ empresa, en pisos compartits amb altres treballadors/es. 
 • Bicicleta pel desplaçament de casa a la feina. 
 • La manipulació d’aliments requereix unes condicions especials; per això es treballarà a una temperatura ambient de 6 graus centígrads. 
 • Roba de seguretat per treballar en condicions adequades i guixeta individual amb cadenat (l’ empresa sol·licitarà fiança per l’ ús del cadenat de la guixeta, calçat de seguretat i bicicleta, que es reemborsarà en tornar aquest material)

Salari:

El salari net garantit per 38 hores a la setmana, un cop descomptats els impostos, la seguretat social i lloguer de vivenda és el següent:

Edat Salari setmanal
18 anys 145 €
19 anys 150 €
20 anys 155 €
21 anys 160 €
22 anys 165 €

Es descomptarà una despesa aproximada mensual de 60/70€ en concepte de manutenció.

PROCÉS DE SELECCIÓ:

 • Es realitzaran sessions informatives de grup amb representants de l´empresa de selecció PRAN, qui explicaran les característiques de la feina i les condicions laborals. Es parlarà en detall sobre condicions de vida, vivenda, ciutat, característiques de la feina, condicions de treball, salari, etc.
 • Després de la presentació les persones que continuïn interessades passaran a una entrevista individual amb els representants de PRAN i una petita comunicació amb l´empresa contractant via Skype per comprovar el nivell d´anglès i la motivació.
 • Superada l´entrevista les persones candidates admeses que continuïn interessades podran omplir els documents que es necessiten per iniciar el trasllat a Holanda.

COM PARTICIPAR AL PROCÉS DE SELECCIÓ:

Les persones interessades a participar-hi hauran d’enviar el seu CV a la següent adreça de correu electrònic: eures.barcelona.soc@gencat.cat

Data límit de presentació de candidatures serà el 30 d´abril de 2015

Pots trobar aquesta informació també a l’enllaç següent de la web del SOC: http://bit.ly/1CrCVKJ

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Llibre per Llibre

Tens algun llibre que t'ha agradat molt i t'agradaria que algú altre també el llegís? Vine el matí de Sant Jordi de 9.30 a 14h a l'Oficina!

PROGRAMA REFERENT D'OCUPACIÓ JUVENIL

El desembre del 2018, el SOC va posar en marxa un nou programa, amb l’objectiu de facilitar i acompanyar la transició de persones joves des del sistema ...

JORNADA D'ORIENTACIÓ UNIVERSITÀRIA DE TU A TU "VAIG PERDUT/DA"

Jornada d'Orientació universitària "Vaig perdut/da". Descobreix les diferents ofertes universitàries properes al teu abast.

JOVES EN POSITIU

Avui coneixerem al Pol Bosch, un jove cerverí estudiant de Ciències Biomèdiques a la Universitat Autònoma de Barcelona i actor a la Passió Medieval ...

BUSQUEM DISSENY PER A BOSSA JOVE

Obrim convocatòria per a recollir propostes de dissenys per a la bossa jove, una bossa de roba que es mourà entre els i les joves del Solsonès!