Oberta la convocatòria dels X Premis d’Educació en el Lleure, que Joventut dota amb 4.000 euros al millor projecte juvenil

Nactional 09 Octubre 2013
La Fundació Lluís Carulla va presentar a la seu de la Fundació Marianao la desena edició dels Premis d’Educació en el Lleure, que compten amb el suport de la Direcció General de Joventut i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya. L’objectiu d’aquests guardons és promoure projectes, experiències i trajectòries de caràcter educatiu dins l’àmbit de l’educació social i del lleure.

Aquests guardons consten de sis premis: dos, de 4.000 euros cada un per a nous projectes; dos premis més, també de 4.000 euros, per a treballs que presentin el resultat d’una experiència ja realitzada; un premi de 4.000 euros en reconeixement a la trajectòria d’una entitat en el camp de l’educació en el lleure i, finalment, un altre premi de 4.000 euros per a la millor experiència o el millor projecte presentats, que sigui fet per joves i/o adreçat a joves, ofert per la Direcció General de Joventut. El termini de presentació de propostes finalitza l’11 de desembre de 2013.

Durant la presentació, el director general de Joventut, Toni Reig va definir “el paper de l’educació en el lleure o l’educació no formal com un pilar fonamental en la construcció d’un país”. L’acte va tenir lloc a la seu de la Fundació Marianao, a Sant Boi de Llobregat, una de les entitats guardonades en l’edició anterior, pel seu projecte Esfera Jove. La resta de guardonats en la novena edició dels Premis van ser la Fundació La Roda, l’Associació per a les Presons pel Canvi, l’Associació Educativa Integral del Raval i l’Associació Candela, de Barcelona; l’Agrupament Escolta i Guia Montpalau, de Pineda de Mar, i el Grup Infantil Sant Cosme, del Prat de Llobregat.

Per més informació, clica aquí

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Per nadal, marxem uns dies de vacances !!

L'Oficina Jove de Calàbria se'n va de vacances del 23 de desembre a l'1 de gener 2020.

OFICINA JOVE DEL MARESME 03 Desembre 2019

Inscripció a les proves específiques d’accés a ensenyaments esportius

Fins a l’11 de desembre, per a 8 esports a diversos nivells.

OFICINA JOVE DEL MARESME 02 Desembre 2019

SALES D'ESTUDI A MATARÓ - GENER 2020

Ja pots consultar els equipaments i horaris disponibles!

OFICINA JOVE DEL MARESME 29 Novembre 2019

Campus tecnològic de Nadal - Xnergic Tecnocampus

Nadal 2019 - Adreçat a joves de 12 a 18 anys

XERRADA: AJUDES I ACCES A L'HABITATGE PÚBLIC

Quins ajuts hi ha? En aquesta xerrada podreu conèixer els ajuts en matèria d’habitatge i com es poden sol·licitar.