Oberta la convocatòria dels X Premis d’Educació en el Lleure

Nactional 2013 Octubre 23
La Fundació Lluís Carulla convoca aquests guardons que reconeixen projectes, experiències i trajectòries de caràcter educatiu dins l’àmbit de l’educació social i del lleure. Joventut dota amb 4.000 euros al millor projecte juvenil

La Fundació Lluís Carulla va presentar a la seu de la Fundació Marianao la desena edició dels Premis d’Educació en el Lleure, que compten amb el suport de la Direcció General de Joventut i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya. L’objectiu d’aquests guardons és promoure projectes, experiències i trajectòries de caràcter educatiu dins l’àmbit de l’educació social i del lleure.

Aquests guardons consten de sis premis: dos, de 4.000 euros cada un per a nous projectes; dos premis més, també de 4.000 euros, per a treballs que presentin el resultat d’una experiència ja realitzada; un premi de 4.000 euros en reconeixement a la trajectòria d’una entitat en el camp de l’educació en el lleure i, finalment, un altre premi de 4.000 euros per a la millor experiència o el millor projecte presentats, que sigui fet per joves i/o adreçat a joves, ofert per la Direcció General de Joventut. El termini de presentació de propostes finalitza l’11 de desembre de 2013.

Durant la presentació, el director general de Joventut, Toni Reig va definir “el paper de l’educació en el lleure o l’educació no formal com un pilar fonamental en la construcció d’un país”. L’acte va tenir lloc a la seu de la Fundació Marianao, a Sant Boi de Llobregat, una de les entitats guardonades en l’edició anterior, pel seu projecte Esfera Jove. La resta de guardonats en la novena edició dels Premis van ser la Fundació La Roda, l’Associació per a les Presons pel Canvi, l’Associació Educativa Integral del Raval i l’Associació Candela, de Barcelona; l’Agrupament Escolta i Guia Montpalau, de Pineda de Mar, i el Grup Infantil Sant Cosme, del Prat de Llobregat.

Teniu de termini fins l' 11 de desembre de l'any 2013

Mes informació aquí

Comentaris
Enjoyed every bit of your article.Thanks Again. Want more. <a href="http://bash.im/">funny quotes</a>
bash.im
11/05/2014

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE DEL MARESME 12 Novembre 2019

Butlletí de Novembre - Mobilitat Internacional del Maresme

Ja pots consultar el butlletí de notícies d'aquest mes del Servei de Mobilitat Jove del Maresme.

OFICINA JOVE DEL MARESME 12 Novembre 2019

Xerrada Amor romàntic i violència de gènere a les sèries per a adolescents

Biblioteca Pública de Cabrils, dijous 14 de novembre a les 19h.

Taller "Embolicat Zero Waste"

A les portes del nadal amb tants regals a fer, fes-li un cop de mà al medi ambient evitant el paper i generar residus. L'embolcall és el vestit del ...

Cicle de tallers: Sexualitats

Tallers per a joves, per a dones de totes les edats i per a famílies. 11 i 13 de novembre Montferrer i Castellbò