OBERTA LA CONVOCATÒRIA ACREDITA’T 2014

Es convoquen 3.100 places, de caràcter restringit per a les persones que no van obtenir plaça en la convocatòria de 2013, del procediment d’avaluació i acreditació de competències professionals adquirides a través de l’experiència laboral o de vies no formals de formació.

El Departament d'Ensenyament i el Departament d'Empresa i Ocupació, han publicat la Resolució per la qual es convoca el procediment d'avaluació i acreditació de competències professionals adquirides a través de l'experiència laboral o de vies no formals de formació, i se n'estableixen les bases, adreçada únicament a les persones que no van obtenir plaça a la convocatòria de 2013.

 

Tindran prioritat de participació les persones que van quedar excloses per manca de vacant, que hauran de confirmar el seu interès en participar. Si no s’ocupen totes les places amb el col·lectiu esmentat, es publicaran les places vacants i es farà extensiva aquesta convocatòria a les persones que van quedar excloses per manca de justificació dels mèrits i requisits.

 

Aquest procediment permetrà a les persones que el segueixin obtenir una certificació capitalitzable per a l’obtenció, segons correspongui, d’un certificat de professionalitat, d’un títol de formació professional o d’ambdós.

 

Els àmbits convocats són els següents: Dependència, Condicionament físic, Tractament amb biocides, Bastides tubulars, Formació de formadors i Ioga.

 

Més informació a:

 

 

Resolució ENS/1236/2014, de 27 de maig, del Departament d'Ensenyament, per la qual s'obre convocatòria pública per a l'avaluació i l'acreditació de competències professionals adquirides a través de l'experiència laboral o de vies no formals de formació, per a l'any 2014.

DOGC núm. 6638 de 05.06.2014.

 

 

 

  • Als punts d’informació i orientació, on trobareu orientadors habilitats que us faran l’acompanyament necessari.

 

 

Punts d’informació i orientació Acredita’t

 

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Pla B...Gap Year.

Si el teu pla A t'ha fallat, què tal fer un Gap Year com a pla B? Gap Year, o any sabàtic per a nosaltres, no, no és "no fotre res" o "dedicar-te a ...

JOVES EN POSITIU

Avui coneixerem l'Ethan Barea, un jove guissonenc músic de 17 anys que actualment està estudiant el batxillerat artístic-escènic a l’Ondara de Tàrrega. ...

Butlletí "Va de joves" mes de juliol

Ja pots assabentar-te de les últimes notícies del mes de juliol.

I JORNADA "CONNECTEM LA SEGARRA"

Des de la Xarxa d'Inserció Laboral estem preparant la primera jornada d'ocupació que es realitzarà el 25 de setembre a les instal·lacions del CEI ...

Campanya 'També És Cosa Meva. Per un Alt Urgell lliure de violències masclistes i LGBTIQfòbia'

Campanya de sensibilització per eradicar les violències masclistes i la LGBTIQfòbia. Punts d'atenció lila a les principals FM de la comarca. Més ...