OBERTA LA CONVOCATÒRIA ACREDITA’T 2014

Es convoquen 3.100 places, de caràcter restringit per a les persones que no van obtenir plaça en la convocatòria de 2013, del procediment d’avaluació i acreditació de competències professionals adquirides a través de l’experiència laboral o de vies no formals de formació.

El Departament d'Ensenyament i el Departament d'Empresa i Ocupació, han publicat la Resolució per la qual es convoca el procediment d'avaluació i acreditació de competències professionals adquirides a través de l'experiència laboral o de vies no formals de formació, i se n'estableixen les bases, adreçada únicament a les persones que no van obtenir plaça a la convocatòria de 2013.

 

Tindran prioritat de participació les persones que van quedar excloses per manca de vacant, que hauran de confirmar el seu interès en participar. Si no s’ocupen totes les places amb el col·lectiu esmentat, es publicaran les places vacants i es farà extensiva aquesta convocatòria a les persones que van quedar excloses per manca de justificació dels mèrits i requisits.

 

Aquest procediment permetrà a les persones que el segueixin obtenir una certificació capitalitzable per a l’obtenció, segons correspongui, d’un certificat de professionalitat, d’un títol de formació professional o d’ambdós.

 

Els àmbits convocats són els següents: Dependència, Condicionament físic, Tractament amb biocides, Bastides tubulars, Formació de formadors i Ioga.

 

Més informació a:

 

 

Resolució ENS/1236/2014, de 27 de maig, del Departament d'Ensenyament, per la qual s'obre convocatòria pública per a l'avaluació i l'acreditació de competències professionals adquirides a través de l'experiència laboral o de vies no formals de formació, per a l'any 2014.

DOGC núm. 6638 de 05.06.2014.

 

 

 

  • Als punts d’informació i orientació, on trobareu orientadors habilitats que us faran l’acompanyament necessari.

 

 

Punts d’informació i orientació Acredita’t

 

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE DEL MARESME 03 Desembre 2019

Inscripció a les proves específiques d’accés a ensenyaments esportius

Fins a l’11 de desembre, per a 8 esports a diversos nivells.

OFICINA JOVE DEL MARESME 02 Desembre 2019

SALES D'ESTUDI A MATARÓ - GENER 2020

Ja pots consultar els equipaments i horaris disponibles!

OFICINA JOVE DEL MARESME 29 Novembre 2019

Campus tecnològic de Nadal - Xnergic Tecnocampus

Nadal 2019 - Adreçat a joves de 12 a 18 anys

XERRADA: AJUDES I ACCES A L'HABITATGE PÚBLIC

Quins ajuts hi ha? En aquesta xerrada podreu conèixer els ajuts en matèria d’habitatge i com es poden sol·licitar.

TALLER: DESPERTADOR D'INQUIETUDS

Quines són les teves motivacions i els teus reptes? Com afrontar-los? T’agradaria descobrir quines són les teves motivacions, interessos, reptes... ...