Nova emprenedora del mes

ANNA BESOLÍ CASTELLS amb Fes Net
1. Ens pots explicar breument en què consisteix el teu negoci? 
FesNet és una bugaderia autoservei formada per 3 rentadores de 8, 13 i 17kg i 2 assecadores industrials. Obert 365 dies l’any de les 8h a les 22h. 
FesNet et permet rentar i assecar la roba dels entrenaments, la bugada de tota la setmana, mantes, nòrdics, fundes de sofà... amb menys d’una hora.
El fet d’utilitzar maquinària industrial permet estalviar temps, llum i aigua.  A més FesNet és respectuós amb el medi ambient, ja que utilitzem productes biodegradables. 
 
2. Quan et va sorgir la decisió d’emprendre? 
Des de sempre he tingut la inquietud de tenir la meva pròpia empresa. Però per iniciar un negoci s’han de donar unes condicions adequades, disposar de recursos econòmics per realitzar  la inversió inicial, el local idoni per desenvolupar l’activitat, temps per dedicar-li i ganes d’engegar-lo.
 
3. Vas fer algun tipus d’avaluació prèvia o et vas llençar directament? Quins passos vas seguir?
És molt important fer un anàlisi previ abans d’iniciar una activitat empresarial. 
En el meu cas vaig realitzar un pla d’empresa,  analitzant especialment les amenaces, debilitats, fortaleses i oportunitats. També la viabilitat econòmica, analitzant el cost d’inversió inicial, previsió d’ingressos tant a curt com a llarg termini. 
 
4. Quins creus que són els principals avantatges i desavantatges per treballar per un mateix?
El principal avantatge és la possibilitat de compaginar vida professional i familiar. També és important el fet de prendre les decisions sobre quines estratègies desenvolupar per aconseguir els objectius que prèviament t’has marcat, sense la necessitat que cap superior la validi.
El fet de treballar per un mateix comporta treballar 24 hores al dia, ja que constantment s’analitzen oportunitats i possibles debilitats del negoci.
 
5. Què volies ser de gran?
Des de sempre vaig estar motiva pel món de l’empresa, de fet és la temàtica sobre la que me format. L’objectiu inicial no era obrir el meu propi negoci, ja que com he dit abans cal que les condicions siguin les òptimes. 
 
6. Alguna recomanació per gent que vulgui emprendre?
És molt important que s’assessorin i que analitzin la viabilitat del projecte que es vol iniciar. 
Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Nova programació de l'Ideal-OJG , primer trimestre.

Ja podeu consultar la nova programació de l'Ideal-OJG d'aquest primer trimestre. Anima't a participar d'alguna de les moltes activitats que ofereix!

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 21 Setembre 2018

3a edició del concurs Hip-hop per la Pau

L’Institut Català Internacional per la Pau convoca una nova edició del concurs Hip-hop per la Pau.

OFICINA JOVE DEL MARESME 19 Setembre 2018

Ja estan oberts els terminis per demanar les beques d’estudis post obligatoris.

El 17 d'agost s'ha obert el termini per sol•licitar les Beques Generals del Ministeri d'Educació per als ensenyaments post obligatoris.