Nova emprenedora del mes

ANNA BESOLÍ CASTELLS amb Fes Net
1. Ens pots explicar breument en què consisteix el teu negoci? 
FesNet és una bugaderia autoservei formada per 3 rentadores de 8, 13 i 17kg i 2 assecadores industrials. Obert 365 dies l’any de les 8h a les 22h. 
FesNet et permet rentar i assecar la roba dels entrenaments, la bugada de tota la setmana, mantes, nòrdics, fundes de sofà... amb menys d’una hora.
El fet d’utilitzar maquinària industrial permet estalviar temps, llum i aigua.  A més FesNet és respectuós amb el medi ambient, ja que utilitzem productes biodegradables. 
 
2. Quan et va sorgir la decisió d’emprendre? 
Des de sempre he tingut la inquietud de tenir la meva pròpia empresa. Però per iniciar un negoci s’han de donar unes condicions adequades, disposar de recursos econòmics per realitzar  la inversió inicial, el local idoni per desenvolupar l’activitat, temps per dedicar-li i ganes d’engegar-lo.
 
3. Vas fer algun tipus d’avaluació prèvia o et vas llençar directament? Quins passos vas seguir?
És molt important fer un anàlisi previ abans d’iniciar una activitat empresarial. 
En el meu cas vaig realitzar un pla d’empresa,  analitzant especialment les amenaces, debilitats, fortaleses i oportunitats. També la viabilitat econòmica, analitzant el cost d’inversió inicial, previsió d’ingressos tant a curt com a llarg termini. 
 
4. Quins creus que són els principals avantatges i desavantatges per treballar per un mateix?
El principal avantatge és la possibilitat de compaginar vida professional i familiar. També és important el fet de prendre les decisions sobre quines estratègies desenvolupar per aconseguir els objectius que prèviament t’has marcat, sense la necessitat que cap superior la validi.
El fet de treballar per un mateix comporta treballar 24 hores al dia, ja que constantment s’analitzen oportunitats i possibles debilitats del negoci.
 
5. Què volies ser de gran?
Des de sempre vaig estar motiva pel món de l’empresa, de fet és la temàtica sobre la que me format. L’objectiu inicial no era obrir el meu propi negoci, ja que com he dit abans cal que les condicions siguin les òptimes. 
 
6. Alguna recomanació per gent que vulgui emprendre?
És molt important que s’assessorin i que analitzin la viabilitat del projecte que es vol iniciar. 
Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Concurs d'Articles sobre la UE

XII EDICIÓ DEL CONCURS D'ARTICLES SOBRE LA UNIÓ EUROPEA Escriu un article amb la temàtica de les eleccions europees, i guanyar un viatge de periodistes ...

Premi Joves Autors (Homilíes d'Organyà)

T'agrada escriure? Participa en el PREMI ALT URGELL DE JOVES AUTORS i guanya 600,00€ Termini 10 de maig

OFICINA JOVE GARRAF 19 Març 2019

Nova web Oficina Jove Garraf

L'Oficina Jove Garraf estrena nova web

L’OFICINA JOVE TARRAGONÈS A L’ESPAI DE L’ESTUDIANT DE VALLS

Durant aquests dies s'aprofita per donar a conèixer els serveis que s'ofereixen per a joves de 14 a 35 anys

Cros Solidari a Mataró

La branca de Pioners i Caravel·les de l'Agrupament Escolta La Soca de Mataró organitza un cros solidari el proper 7 d'abril!