NOU HORARI D’OFICINA JOVE DE L’ALTA RIBAGORÇA

Per tal d’arribar a la màxima flexibilitat horària d’atenció a els joves usuaris, la Oficina Jove de l’Alta Ribagorça ha posat en funcionament el nou horari d’hivern, ampliant els seus serveis a les tardes.

La Oficina Jove de l’Alta Ribagorça, amb la finalització de l’estiu, i el començament del curs escolar, recupera el horari d’hivern, ampliant la seva atenció al públic dues tardes a la setmana per tal d’arribar a les necessitats del col·lectiu jove, que en horari de matins es troben a classe.

A partir del 15 de setembre ens trobareu els dilluns, dimarts, dijous i divendres, pels matins de 10 a 14h i per les tardes el dilluns de 16 a 20h i dimecres de 16h a 18h.

Què és l’OFICINA JOVE DE L’ALTA RIBAGORÇA?

L’Oficina Jove és un equipament que ofereix de manera integral i personalitzada als joves de l’Alta Ribagorça tot un ventall de recursos i serveis sobre temes relacionats amb el món del treball, la formació, l’habitatge, la mobilitat o altres específics que com a jove et puguin interessar.

Quins serveis hi trobaràs?

SERVEI D’INFORMACIÓ I ORIENTACIÓ JUVENIL

Orientació educativa i formació: informació sobre formació reglada i no reglada, itineraris formatius, tramitació de beques per a l’estudi, educació en el lleure... i si et trobes molt perdut: servei d’orientació acadèmica.

Activitats de lleure, cultura i esports: camps de treball, colònies, instal·lacions juvenils, terrenys d’acampada, voluntariat, associacionisme, concursos i premis, activitats a la comarca...

Tramitació de carnets: alberguista (jove, adult, grup i familiar), internacional d’estudiant (ISIC) o professorat (ITIC).

Dispensació gratuïta de preservatius.

Punt d’Autoconsulta: posem a la teua disposició un ordinador amb connexió gratuïta a internet.

Dinamització de la informació amb activitats i xerrades.

PUNT JOVE DE SALUT

Trobaràs un servei d’informació i assessorament personalitzat totalment confidencial, que t’ofereix:

- Dispensació gratuïta de preservatius (20 unitats al mes).

- Prova per a la detecció ràpida del VIH i altres infeccions.

Horari: cada dimecres de 16.30 a 19.30h (ubicat al Centre de Formació d’Adults)

BORSA JOVE D’HABITATGE

Busques un pis de lloguer i tens entre 18 i 35 anys? Tens un pis de propietat i el vols llogar sense despeses de mediació i amb una assegurança de caució gratuïta? Busques companys per compartir pis? T’oferim un servei totalment gratuït amb condicions avantatjoses tant per als llogaters com per als propietaris. Vine i informa-te’n: cada dijous, de 10.30 a 13.30h ( o matins de 8 a 15h al Consell Comarcal)         

PUNT D’INFORMACIÓ ACREDITA’T

Coneix els diferents processos existents que hi ha per acreditar les teves competències professionals adquirides mitjançant l’experiència laboral o vies no formals de formació i que et poden ajudar a obtenir un certificat de professionalitat o un títol de formació professional.

SERVEI D’EMPRENEDORIA JOVE

Assessoria adreçada a donar suport als joves que volen iniciar un projecte d’autoocupació: informació sobre formes jurídiques, tràmits, ajuts i línies de finançament, assessorament personalitzat per a l’elaboració del pla d’empresa i avaluació de la viabilitat del projecte, entre altres. Amb cita prèvia, trucant al 973 69 06 40 (o matins de 8 a 15h al Consell Comarcal)

PUNT ACTIU DE RECERCA DE FEINA

Si estàs buscant feina i tens dubtes a l’hora de començar, si necessites ajuda a l’hora d’elaborar un currículum, si has de redactar una carta de presentació o t’has d’inscriure en alguna borsa de treball... Nosaltres t’hi ajudem.

SERVEI DE MOBILITAT INTERNACIONAL

Assessoria adreçada a donar suport a aquells joves que volen participar en un programa de voluntariat europeu, intercanvi o camp de treball internacional, treballar o estudiar a l’estranger. Amb cita prèvia, trucant al 973 69 06 40.  

 

Si ets jove,i tens alguna inquietut o pregunta sobre algun d’aquest temes o d’altres, no dubtis en apropar-te a la Oficina Jove de L’Alta Ribagorça

 

 Confraria Nova de Sant Sebastià

Av. de Victoriano Muñoz, 22

25520 El Pont de Suert

Tel. 973 69 06 40

joventut@ccar.ddl.net

 

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE DEL MARESME 03 Desembre 2019

Inscripció a les proves específiques d’accés a ensenyaments esportius

Fins a l’11 de desembre, per a 8 esports a diversos nivells.

OFICINA JOVE DEL MARESME 02 Desembre 2019

SALES D'ESTUDI A MATARÓ - GENER 2020

Ja pots consultar els equipaments i horaris disponibles!

OFICINA JOVE DEL MARESME 29 Novembre 2019

Campus tecnològic de Nadal - Xnergic Tecnocampus

Nadal 2019 - Adreçat a joves de 12 a 18 anys

XERRADA: AJUDES I ACCES A L'HABITATGE PÚBLIC

Quins ajuts hi ha? En aquesta xerrada podreu conèixer els ajuts en matèria d’habitatge i com es poden sol·licitar.

TALLER: DESPERTADOR D'INQUIETUDS

Quines són les teves motivacions i els teus reptes? Com afrontar-los? T’agradaria descobrir quines són les teves motivacions, interessos, reptes... ...