Mobilitat Internacional

OFICINA JOVE DEL MARESME 2018 Febrer 24
Erasmus +

Des del Servei de Mobilitat Internacional, junt amb una entitat d'Eslovènia, llencen un nou projecte de EVS (voluntariat de llarga durada subvencionat). Això vol dir, que hi ha una plaça per a un/a jove d'entre 18 i 30 anys per marxar 12 mesos (del 20/5/2018 al 19/5/2019) a Krsko, Eslovènia amb totes les despeses cobertes pel programa Erasmus+.
El projecte va relacionat amb la cultura urbana, art local i treball amb infants i joves del poble.

Si voleu més informació, sobre mobilitat internacional podeu consultar les següents pàgines: 
http://www.facebook.com/mobilitat.internacional.maresme 
http://www.ccmaresme.cat/document.php?id=10238

Comentaris
Actualmente encara no hi ha comentaris, sigues el primer en fer-ne un!

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies

Llibre per Llibre

Tens algun llibre que t'ha agradat molt i t'agradaria que algú altre també el llegís? Vine el matí de Sant Jordi de 9.30 a 14h a l'Oficina!

PROGRAMA REFERENT D'OCUPACIÓ JUVENIL

El desembre del 2018, el SOC va posar en marxa un nou programa, amb l’objectiu de facilitar i acompanyar la transició de persones joves des del sistema ...

JORNADA D'ORIENTACIÓ UNIVERSITÀRIA DE TU A TU "VAIG PERDUT/DA"

Jornada d'Orientació universitària "Vaig perdut/da". Descobreix les diferents ofertes universitàries properes al teu abast.

JOVES EN POSITIU

Avui coneixerem al Pol Bosch, un jove cerverí estudiant de Ciències Biomèdiques a la Universitat Autònoma de Barcelona i actor a la Passió Medieval ...

BUSQUEM DISSENY PER A BOSSA JOVE

Obrim convocatòria per a recollir propostes de dissenys per a la bossa jove, una bossa de roba que es mourà entre els i les joves del Solsonès!