Millora el teu cv sense mentir.

GLUP'S 2011 Abril 13
T'ha passat pel cap alguna vegada "inflar" el teu CV.
A tots ens ha passat alguna vegada pel cap la possibilitat d'infalr un currículum per augmentar les nostres possibilitats en el mercat laboral. L'embelliment curricular pot anar des d'una valoració optimista del teu nivell d'anglès fins a l'invenció d'un títol universitari.

De fet un estudi de CareerBuilder demostra que les mentides més freqüents són les descrites anteriorment juntament amb el nivell d'estudis. Les empreses en les que s'ha treballat, la titulació i el col·legi on es va estudiar.
Mentir en un currículum no surt gratis, quan l'entrevistador descobreix les mentides es descarta el candidat de manera immediata.

Si el que volem és presentar un currículum sota una llum més favorable les claus estan en anar al gra en la teva exposició, tractar de descartar les qualitats que et fan especial i diferent a la resta de candidats i fer servir paraules que els entrevistadors fan servir per trobar els candidats més vàlids com productivitat, resolució de problemes, fidelització de clients o creació d'equips.

Recorda que la millor carta de presentació és la honestedat i que per molt petites que semblin les mentides que introdueixis sempre existeix la possibilitat que et descobreixin, el que pot suposar que es qüestioni la teva professionalitat.

 

 

 

Comentaris
wgwXIR <a href="http://jhqzhkrxwvcy.com/">jhqzhkrxwvcy</a>, [url=http://lgulegpssnpz.com/]lgulegpssnpz[/url], [link=http://orhdvotpipwb.com/]orhdvotpipwb[/link], http://tcjrdnfpwqrv.com/
jkwbedw
19/06/2016
Za0DmQ <a href="http://jplbgyzvkwhr.com/">jplbgyzvkwhr</a>, [url=http://amivvsxkaqgs.com/]amivvsxkaqgs[/url], [link=http://aprsqytkukwm.com/]aprsqytkukwm[/link], http://trgjblolvcdx.com/
wmhzvokiq
22/07/2016

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE DEL MARESME 14 Setembre 2019

ELS ESPAIS JOVES DE MATARÓ ENGEGUEN MOTORS

Ja es pot consultar la programació del primer trimestre de la Xarxa d'Espais Joves de Mataró!

OFICINA JOVE DE LA SEGARRA 13 Setembre 2019

17ª EDICIÓ PREMI EMPRENEDORIA JOVE

Torna el premi emprenedoria jove de la Segarra.

OFICINA JOVE DEL MARESME 13 Setembre 2019

[MATARÓ] NOUS TALLERS TRIMESTRALS A L'ESPAI GATASSA

L'Espai Gatassa de Mataró presenta la programació per al primer trimestre amb un gran ventall de tallers, monogràfics i píndoles!

TORNA L'Ideal-OJG!

L'Ideal-OJG obrirà les seves portes al nou curs a partir del dia 16 de setembre!