Més de 30 joves participen a la Carpa al pati de l’Institut Joan Segura de Santa Coloma de Queralt

El projecte de la Carpa ha tornat al pati de l’Institut Joan Segura de Santa Coloma de Queralt per parlar sobre la transició escola-treball a través d’un joc.

 

El projecte de la Carpa ha tornat al pati de l’Institut Joan Segura de Santa Coloma de Queralt per parlar sobre la transició escola-treball a través d’un joc. S’havien d’associat professions i competències professionals amb l’objectiu de conèixer les aptituds i habilitats necessàries per a realitzar una professió i poder així anar definint les aspiracions personals i laborals dels estudiants.

Hi ha participat més de 30 joves, majoritàriament, estudiants de 4t i 3r d’ESO. Havien de jugar per parelles i si eren capaços d’encertar un mínim de 3 competències professionals de les 5 que podien escollir, se’ls hi donava un obsequi. Per a realitzar les 4 carpes del mes de març s’ha comptat amb la col·laboració de la referent d’ocupació de l’Oficina Jove de la Conca, que ens ha acompanyat a totes les sessions dedicades a la transició escola-treball.

El mes d’abril la Carpa al pati torna als centres d’educació secundària de la Conca per acostar la ràdio als més joves. En col·laboració amb Ràdio Montblanc i Espluga FM Ràdio, farem un programa de ràdio en diferit des dels patis dels centres. Els joves podran agafar el micròfon per explicar-nos les virtuts de ser jove, la relació que tenen ells amb la ràdio o allò que sorgeixi, així com també podran dedicar una cançó. El programa enregistrat s’emetrà dies després.

Comentaris
Hi Sell your product or serves in your niche to 10,000's of websites end webmasters. through Websites Contact Marketing. Niche end GEO targeted. 10,000 Website-contacts (IN NICHE END GEO) 10 euro (test offer for testing) 50,000 Website-contacts (IN NICHE END GEO) 50 euro 100,000 Website-contacts (IN NICHE END GEO) 100 euro 250,000 Website-contacts (IN NICHE END GEO) 250 euro 500,000 Website-contacts (IN NICHE END GEO) 500 euro 1,000,000 Website-Contacts (IN NICHE END GEO) 1000 euro For more info or Order Whatsapp 01208525644 Website Contact Marketing Thank you
Website Contact
27/06/2019

Escriu el teu comentari:

=

Altres notícies

Altres notícies
OFICINA JOVE DEL MARESME 22 Juliol 2019

Horari d'estiu

L'Oficina Jove del Maresme se'n va de vacances del 27 de juliol al 28 d'agost (ambdós inclosos)!

Guia de Recursos per a Joves

L'Oficina Jove del Baix Ebre ha elaborat una Guia de Recursos per a Joves

OFICINA JOVE DEL MARESME 15 Juliol 2019

Butlletí de Juliol - Mobilitat Internacional Jove del Maresme

Ja pots consultar les novetats sobre Mobilitat Internacional Jove del mes de juliol!

OFICINA JOVE DEL MARESME 13 Juliol 2019

Arriben LES SANTES, la Festa Major de Mataró!

Ja es pot consultar la programació de Les Santes 2019, la Festa Major de Mataró.

OFICINA JOVE DEL MARESME 12 Juliol 2019

"ELS JOVES (NO) LLEGIU"

Els de #lecturesenruta s'escapen a descobrir la Catalunya més literària i volen que els acompanyis!